Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Iti conduci viata dupa aparente?



De data aceasta o sa te invit sa te studiezi si iti pun o intrebare extrem de simpla: Crezi ca e mai important sa arati bine decat sa te simti bine? In ziua de azi ne conducem mult dupa aparente. De cate ori nu ti s-a intamplat sa judeci pe cineva dupa felul cum arata, sau dupa comportamentul lui, imediat punand persoanei o eticheta. De cate ori nu ai simulat si desi aratai fenomenal, stralucind, sufletul tau era ranit si suferea?
Aparentele inseala, stim asta nu? Dar de ce continuam atunci acest joc? Atunci cand punem forma inaintea fondului tot efortul pe care il facem se va intoarce impotriva noastra. Ok, este important sa aratam bine, dar facem acest lucru pentru NOI, sau pentru societate, ca TREBUIE sa aratam intr-un anumit fel, altfel suntem etichetati. Daca faci pentru ca „trebuie” vei face un efort imens sa ajungi in tiparele societatii si cand vei ajunge iti vei da seama ca nu ai nici o satisfactie. Daca faci asta pentru TINE, e pentru ca SIMTI SI VREI ca tu sa areti bine dar si sa te simti bine. Trebuie retinut ca daca areti bine nu inseamna ca te si simti bine, in schimbi daca te simti bine vei arata si bine.
Tu ar fi bine sa intelegi ca nu trebuie sa impresionezi pe nimeni, ci important e sa fii tu insuti. De cand nu te-ai simtit bine in pielea ta? Sau cand o faci, in ce context te simti PUR SI SIMPLU TU, AUTENTIC. Tu trebuie sa ii faci placere sufletulului tau nu celorlalti. TU TE IUBESTI PE TINE? Mai ales noi femeile suntem experte a ne sabota trupul, a ne sabota fecirea pentru ca nu ne putem accepta asa cum suntem. Prea mare concurenta, nu? Cu siguranta ai intalnit persoane in jurul tau care nu stiu sa primeasca un compliment, imediat gasesc ceva negativ sa spuna despre ele sau cu siguranta vorbesc urat despre ele facand din asta un subiect de conversatie. Aceste persoane tanjesc dupa atentie si isi doresc extrem de mult sa fie fericite, dar nu se iubesc pe ele. Dupa ce incepi sa te iubesti pe tine, vei atrage si iubirea celorlalti. Veti spune usor de zis, dar greu de facut.
Este important ca sa incepi sa te simti bine si sa existe congruenta intre starea ta interioara si ceea ce areti in exterior. Astfel si mesajele pe care le transmiti celorlalti sunt autentice, nu sunt false, iar ceilalti te vor intelege mai bine si foarte important tu vei incepe sa te redescoperi, oglindindu-te in ceilalti.
Astfel te invit sa fii ATENT/A la tine. Urmareste-te! Urmareste-ti fiecare gest, fiecare gand care iti trece prin minte, fiecare bucurie, dorinta si cum vrei sa le exprimi pe acestea, dar mai ales fii atent/a la cum vorbesti, cum mergi, care e pozitia ta, cum te exprimi. Asa e ca au fost momente cand ai simtit o bucurie imensa si te-ai oprit in a te bucura sau ti-ai exprimat bucuria moderat? Sau au fost momente cand ai vrut sa plangi si nu ai facut-o pentru ca iti era jena? Fiecare bucurie, sentiment, orice traire este tradata de limbajul nostru verbal dar mai ales de cel non-verbal.
Fiti atenti la el ca va transmite extrem de multe informatii si va poate ajuta sa va schimbati viata. Important e sa nu mai disimulam atat si sa incercam, chiar in societatea noastra, sa fim cat mai autentici, pentru ca altfel ajungem sa ne pierdem pe noi si ne vom intreba la un moment dat.. cine suntem si unde am ajuns pentru ca am trait visele altcuiva si ne-am pierdut.... nu ne mai recunoastem.

IUBESTE-TE PE TINE PENTRU CA MERITI, iar daca o vei face, vei atrage in jurul tau persoane care te vor iubi pentru ceea ce esti tu cu adevarat. Oare ce poate fi mai frumos, decat sa fii autentic si sa fii apreciat pentru asta?

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog