Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Punct... si de la capat


Ce se intampla atunci cand trebuie sa pui punct si sa o iei din nou de la capat?
Pot spune ca eu stau foarte bine la capitolul intuitie. Imi dau seama imediat incotro se indreapta lucrurile, insa nu intotdeauna fac ceva sa salvez situatia. Cred ca pe undeva vreau sa ma verific, daca chiar se poate ajunge acolo unde intuiesc sau continui sa lupt chiar si cand cauza e demult pierduta. Ati spune foarte ciudat, nu? Tu cum reactionezi in astfel de situatii? Eu cred ca e bine sa ne uitam in NOI, atunci cand ne confrutam cu situatii dificile, si sa ne intrebam ce am facut sa ajugem acolo, fara a incerca sa ne invinovatim. AVEM nevoie de o explicatie pentru a putea merge mai departe. Cand simti ca totul e intors pe dos, lucrurile care se petrec par inexplicabile, e bine sa iti pui o singura intrebare: Ce am facut sa atrag o asemenea situatie in viata mea? E vorba de gandurile mele, de actiunile mele, de implicarea mea emotionala? Nu o sa afli imediat raspunsul, dar e bine sa recunosti situatia atunci cand ea se repeta. Iar ceea ce trebuie sa faci e sa MULTUMESTI pentru lucrurile bune care s-au intamplat si pentru viitorul pe care il ai inainte. Pentru ca intotdeauna dupa furtuna iase soarele, dupa deal este campie, dupa noapte este zi. Nu are cum sa fie altfel DECAT BINE. Pana acum ceva vreme, dramatizam aproape orice situatie, vedeam intai raul, intai defectele, intai ceea ce era negativ. Si mi-am spus, STOP, nu exista sa fie totul intuneric, in orice situatie exista si lumina. Astfel am inceput sa ma concentrez pe lucrurile pozitive din viata mea. Multa vreme am avut asteptari foarte mari de la mine si de la cei din jur, de cele mai multe ori nerealiste. Am inteles ca nu o sa fiu placuta de multe persoane, ca nu o sa inteleaga multa lume actiunile mele, ca multi nu vor fi multumiti de prestatia mea... poate nu o sa imi fac "prietenii care trebuie". Dar daca eu am sa fiu multumita si daca cei care conteaza pentru mine vor fi, atunci asta e tot ce conteaza. Cand spui STOP, faci un bilant si eu sunt multumita si fericita cu ce am realizat, iar ceea ce ma asteapta este o campie lina unde pot topai in voie si pot fi apreciata pentru ceea ce sunt cu adevarat.
Te-ai intrebat vreodata cine esti TU cu adevarat? Pentru ce anume vrei sa fii pretuit? Vrei sa fi recunoscut pentru cariera ta? Vrei sa fii admirat pentru familia ta? Vrei sa fii multumit cu tine si cu felul in care ii faci pe altii sa se simta in preajma ta? Eu stiu ca viata e frumoasa doar daca o imparti cu cei dragi, daca ai alaturi persoane in orice context bun sau rau. Intodeauna m-am mandrit cu prietenii mei, datorita lor sunt ceea ce sunt azi, am invatat cate ceva de la fiecare din ei, iar de fiecare data cand a trebuit sa o iau de la capat au fost alaturi de mine. Prietenii sunt constanta in viata mea. Cand e prea mult intuneric ei sunt cei care ma ajuta sa luminez lucrurile si sa merg mai departe. Asadar voi incepe o noua etapa in viata mea, un drum nou, deocamdata neasfaltat, dar promitator. MERIT o schimbare care va aduce bucurie si lumina in viata mea. In acest moment tin sa le multumesc celor pe care i-am cunoscut in drumul meu, sa le spun ca ii pretuiesc si ca voi fi in continuare alaturi de ei.



Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog