Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

save me from my negative thoughts


Azi voi incepe cu o confesiune. Dupa cum ati vazut si voi, primavara s-a lasat asteptata si "noul meu suflet" a suferit pe toate planurile. Cred ca ti s-a intamplat si tie sa iti doresti ceva, sa nu iti iasa si apoi totul sa iti mearga pe dos. Dar venirea primaverii nu a depins de mine, oricat de mult mi-am dorit asta. Tu cat de mult crezi ca TOTUL depinde de tine? Ca poti face ORICE, foarte bine, ca poti reusi in tot ceea ce iti propui, chiar daca pe parcurs iti dai seama ca nu mai vrei acel lucru sau efectiv nu poti sa il faci?! V-ati intrebat vreodata cat de mult trageti de voi intr-o directie sau alta doar pentru ca voi considerati ca "orice se poate", doar pentru a va demonstra voua si celorlalti ca veti reusi cu orice pret fara a va gandi daca merita efortul?
Am realizat un lucru important, e bine sa iti incerci limitele dar cand dai cu capul de tavan de zeci de ori si doare, oare nu e cazul sa spui, atata pot, acest lucru nu e de mine, nu e nici pasiunea vietii mele si sa ai taria de a merge mai departe. Oare de ce insistam sa ne zbatem cand acest lucru nu ne aduce decat suferinta?
Cand e cazul sa spunem:
Stop joc?! In primul rand, ar fi bine sa renuntam la aceea lupta de care am vorbit si anterior, o lupta surda care nu ne aduce decat pierderea energiei, imbolnaviri si multa truda pentru nimic. Dar totusi de ce avem nevoie de atata demonstratie, noua si altora, ca PUTEM chiar daca nu ne dorim, chiar daca e imposibil etc.? Cu totii cred ca ne punem astfel de intrebari.
Eu am avut o saptamana in care am "uitat" multe din cele ce le-am scris aici.. da, veti spune, trebuie sa faci conform vorbei aceleia "fa ce zice popa nu ce face popa". Am "uitat" pentru ca s-au perpetuat niste lucruri pe care eu le-am atras, si in loc sa spun, ok, hai sa vad de ce se intampla lucrurile acestea, eu m-am incrancenat si mai tare si lucrurile au continuat sa se inrautateasca. E un exemplu clar de "ASA NU". V-ati gandit oare de ce este asa de greu sa fii mereu pozitiv si atat de usor sa fii negativist? Cand totul merge prost e bine sa te gandesti ce ai facut TU sa atragi acele lucruri, unde gresesti TU, si nu sa cauti solutii in exterior, nu sa dai vina pe altii etc. OK, daca iti dai seama unde ai gresit sau cum ai ajuns in aceea situatie, e bine sa intelegi ca NU totul tine de tine si sa stai se vorba cu tine incotro vei merge. Eu am defectul de a fi perfectionista si multa vreme am crezut ca e un dar sa fii puternica si sa rezisti acolo unde putini o fac. Acum am realizat ca e o prostie, sa fii puternic inseamna de fapt sa reusesti sa te impaci cu tine, sa poti sa iei decizii si sa faci alegeri in viata astfel incat sa poti profita de lucrurile simple pe care viata ti le ofera. Nu trebuie sa iti fie greu sa fii puternic si nu trebuie sa "mori" la datorie ca sa fii venerat.
Eu am un mare noroc, am prieteni dragi alaturi, carora vreau sa le multumesc, care atunci cand "deraiez" ma aduc din nou pe calea cea buna si cel mai important ei sunt acolo alaturi de mine indiferent de circumstante. Stim oare sa pretuim cu adevarat prietenii? Putini o facem asa cum ar trebui si eu mai am mult de lucru la acest capitol.
Oameni buni, e important sa ne bucuram de tot ce e frumos, va veni si primavara cu siguranta, si nu atat anotimpul cat primavara in sufletul si pe strada fiecaruia dintre noi. E bine insa sa intelegem ca atunci cand suntem suparati, cand lucrurile nu merg asa cum am vrea, noi suntem doar niste omuleti, cu limitele lor, suntem niste persoane cu bune si cu rele, cu calitati si defecte. Iar atunci cand crezi ca iti irosesti prea multa energie si lucrurile pe care le atragi sunt neconforme cu ceea ce iti doresti tu, e bine sa ALEGI si sa DECIZI ca MERITI o schimbare care sa te faca implinit/a. Stiu ca par o optimista si e foarte bine spus "par o optimista", ceea ce am vrut sa va arat prin cele scrie aici, este ca fiecare o dam in bara, chiar daca cunoastem foarte bine anumite lucruri, important e sa nu ne pierdem pe noi si sa ne dam batuti. Si nu e vorba sa te lupti in continuare, ci sa incerci sa iti gasesti aceea pace interioara si bucuria de a trai.
Haideti sa cautam iesirea si sa ne salvam de gandurile negative.
Iata si melodia care merge cu tema:



Jem Save Me Lyric

Here is the song lyric of Jem :

Save me save me save me wooh
I've gotta stop my mind
Working overtime
It's driving me insane
It will not let me live
Always so negative
It's become my enemy
Save me ah ah save me ah ah
save me ah wooh
Save me ah ah save me ah ah
save me ah wooh
Why would I think such things
Crazy thoughts have quick wings
Gaining momentum fast
One minute I am fine
The next I've lost my mind
To a fake fantasy
And none of these
thoughts are real
So why is it that I feel
So cut up and so bad
I need to take control
Coz my mind is on a roll
And it isn't listening to me
Save me ah ah save me ah ah
save me ah wooh
[thinking and thinking]
Save me ah ah save me ah ah
save me ah wooh
[thinking and thinking]
Mirror mirror on the wall
Who's the dumbest of them all
Insecurities keep growing
Wasted energies are flowing
Anger, pain and sadness beckon
Panic sets in in a second
Be aware it's just your mind
And you can stop it anytime
Save me ah ah save me ah ah
save me ah wooh
[thinking and thinking]
Save me ah ah save me ah ah
save me ah wooh
[thinking and thinking]
Ok so here we go
If it works I'll let you know
One two three I say stop





1 Comentarii:

Anonim 10 martie 2008 la 12:06  

trebuie sa alegem a pune Stop si PUNCT. dar IN acelasi timp trebuie sa stim cand facem asta, ce punem din nou in centru...UNDE MUTAM CENTRU...ce devine valoros si ce nu...ce luam in calcul...si ce nu...ce punem pe cantar si ce nu are ce cauta acolo.........

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog