Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Final Destination: Love

Am revazut de curand filmul "Pretty Woman" si ce frumos este exemplificat acolo cum ne indragostim de stangacia persoanei de langa noi, de defectele pe care considera ea ca le are dar care fac din ea o persoana speciala, cu un farmec aparte. Asa ca m-a lovit romantismul si m-am hotarat sa scriu despre acest subiect. :) Ce facem noi de cele mai multe ori? Mai ales, noi femeile, suntem maestre la a ascunde acele "defecte" de care se poate indragosti cineva. Cand intalnim o persoana care ne place ne facem tot felul de probleme: sunt prea grasa, sunt prea stangace, nu merg acolo ca sigur o sa fiu cea mai urata dintre toate etc. Uitam sa fim noi insine, uitam ca daca aceea persoana se va indragosti, se va indragosti de tine, cea autentica, poate mai plinuta, poate mai stangace, poate dezordonata, dar ca tine nu mai exista alta. La inceputul relatiei avem tendinta de a prezenta o imagine pe care credem ca si-o doreste cel de langa noi, dar dupa o vreme de “actorie” vraja dispare. Totul porneste de la a ne iubi pe noi insine, asa cum suntem, cu calitati si defecte, asa cel de langa noi va vedea in noi o persoana unica si interesanta. Eu nu numai nu ma iubeam pe mine dar eram atata de inchisa, as putea spune chiar sobra, jucand de fapt un rol care nu ma reprezenta iar celalalt nu reusea sa ajunga la mine printre straturile groase pe care eu i le prezentam. Asa ca fa haz de defectele tale, accepta-le, incepe sa te iubesti pe tine asa cum esti si vei fi surprinsa ca esti apreciata tocmai pentru asta. Si da, printul sau printesa din povesti, daca nu a venit, va veni intr-o zi, veti gusta intai fiecare din lumea ceiluilalt, iar apoi veti avea o intreaga lume doar pentru voi!

1 Comentarii:

Anonim 19 mai 2008 la 15:41  

Inca un articol superb.

Totusi ma mananca degetele si o sa comentez...pentru ca exista un DAR. Nu vreau sa par a fi membru din ceva miscare obscura pentru drepturile barbatilor, dar articolul asta e ... "discriminator" :) De ce? Pentru ca eu cred ca ceea ce ai expus tu foarte frumos in articol este la fel de valabil si pentru barbati. Dar articolul, la sfarsit, parca mi-a lasat impresia unui sfat dintr-un articol din ceva revista de femei.
Dar sa stiti stimati colegi masculi, asta nu trebuie citit din Playboy ca sa realizati ca Delia are foarte multa dreptate, indiferent de sex.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog