Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

My way

Incep sa ma trezesc.. incet dar sigur. Asa cum am mentionat am avut o perioada in care m-am anulat pe mine, incep insa sa ma regasesc.. de la lucruri banale cum ar fi sa imi indrept din nou parul, sa ascult tare muzica care imi place, sa merg sa dansez pana la bucuria pe care o simt cand sunt in compania prietenilor mei, cand citesc si cand reusesc sa ma bucur de lucrurile simple. Chiar uitasem cum e... eram prea preocupata sa nu "deranjez". Eu care vorbisem cat de important este sa fii autentic, chiar eu am reusit sa am o perioada de amnezie. Culmea e ca inca ma simt amortita, nu mai stiu ce inseamna sa fiu autentica.. in raport cu ce? cu cine? Sunt oare eu atat de influentabila?! Tocmai ca nu cred ca sunt, a fost doar ceva trecator. E bine sa ne punem intrebarile acestea pentru ca toti trecem prin momente in care nu reusim sa ne regasim, nu mai stim cum suntem noi cu adevarat. Intotdeauna momentele de incercare sunt cele care ne ofera cele mai multe revelatii. Eu stiu ca am mult de lucrat cu mine, cum avem toti de altfel, si numai daca facem eforturi vom reusi sa facem sa ne fie bine. Am tot scris despre dezamagiri, intr-adevar toti trecem prin asa ceva, dar e si problema noastra ca am acceptat sa se intample asta. Unele lucrurile le putem controla, putine ce e drept. Vorba lui Eleonor Roosvelt: "Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara acordul tau." Cand ne dezamageste cineva e unilateral, depinde de noi daca ne lasam dezamagiti sau daca mergem mai departe si inlocuim gustul amar imediat. Persoana care ne-a dezamagit de cele mai multe ori nu considera ca a facut acest lucru sau nu ii pasa. Tot asa de noi depinde daca vedem paharul pe jumatate plin sau pe jumatate gol.
Voi incheia cu un citat superb de Omraam Mikhaël Aďvanhov: "In fata aceluiasi pahar umplut pe jumatate, o persoana va spune ca este pe jumatate plin si cealalta ca este pe jumatate gol. Obiectiv este corect, dar pentru un psiholog, acest lucru revela doua mentalitati diferite. Daca va opriti asupra plinului, va impliniti; daca va opriti asupra golului, va mutilati. Este o lege magica. Cand un bolnav nu se gandeste decat la boala sa, starea lui se inrautateste, pentru ca orice gand negativ lucreaza la distrugere. Sa se gandeasca la sanatate, si se va simti deja mai bine. Bineinteles, va lipsesc multe lucruri. Si daca doriti sa va lipseasca si mai multe, ganditi-va la aceste lipsuri, la acest vid… Dar ganditi-va ca sunteti un fiu al Domnului, o fiica a Domnului, si vor surveni atatea ameliorari! In realitate, ceea ce lipseste oamenilor, nu sunt intr-atat conditiile materiale avantajoase, ci mai degraba o filosofie luminoasa si divina, singura capabila sa ii smulga din slabiciunile si limitarile lor."

Depinde de noi daca in astfel de situatii reusim sa vedem partea pozitiva a lucrurilor, lectiile pe care trebuia sa le invatam pentru a reusi sa ajungem si sa avem ceea ce ne dorim cu adevarat. E calea noastra... drumul nostru..


Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog