Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Radiaza zilnic o viata noua

Voi incepe cu un citat pe care l-am primit de la o foarte buna prietena:


"Ce deceptie traiesc unii artisti tineri, vazandu-se uitati si inlocuiti cu altii, dupa ce au fost adulati un moment de multime! Si chiar daca ei se macina, isi spun ca nu este drept, asa stau lucrurile: publicul nu are mila, el cauta noutatea, si cei pe care i-a aplaudat intr-un moment sunt inlocuiti repede de altii noi, iar cei noi de altii si mai noi. …Numai CA ei cunosc un secret: acela de a fi capabili sa-si reinnoiasca viata in ei insisi.
Daca stiti sa radiati zilnic o viata noua, o viata care este iubire, lumina, puritate, nu va exista niciodata dorinta de a fi inlocuiti, chiar daca aveti trei sute de ani! Soarele nu este inlocuit, sunt inlocuite tot felul de lucruri si oameni, dar nu s-a reusit inca niciodata inlocuirea soarelui. Sotii isi schimba sotiile, sotiile pe soti din tot felul de motive. Dar adevaratul motiv, este ca si unii si ceilalti au lasat viata lor sa stagneze. Nimeni nu doreste sa inlocuiasca fiintele care radiaza viata, fiindca de viata avem cel mai mult nevoie." Omraam Mikhaël Aďvanhov

Ce frumos e spus... sa radiem in fiecare zi o viata noua, sa luam fiecare zi ca pe un nou inceput, sa descoperim in noi, in primul rand, ceva nou, apoi sa ii surprindem zi de zi pe cei din jur, sa fim atenti si plini de viata. Stim bine ca noi cautam compania oamenilor veseli, optimisti pentru ca ne dau si noua ceva din perspectiva lor de viata. NU preferam compania celor pesimisti, celor care se plang pentru ca ei ne fac sa fim si noi negativisti, ne "obliga" sa ne impunem limite.
Uita-te atunci cand ai o initiativa, o idee noua, cum esti intampinat?!
O persoana pozitiva te va incuraja, iti va spune ca ai resursele necesare sa reusesti, chiar daca nu va fi usor, va fi alaturi de tine etc.

O persoana pesimista iti va da o LISTA intreaga de motive pentru care NU vei reusi, iti va spune toate riscurile posibile si imposibile "pentru binele tau".
Cu ce fel de persoana preferi sa tii legatura?


In cupluri, pe langa compatibilitatea necesara, e necesar sa mentinem permanent pasiunea, noutatea. Femeile, mai ales dupa casatorie, cred ca barbatul e al LOR si uita sa ii acorde atentia necesara sau dimpotriva sa ii faca toate mofturile, uita sa aiba grija de ele, problemele coplesindu-le si uite asa se instaleaza rutina. Pentru ca barbatii se maturizeaza mai tarziu si unii vor sa mai "copilareasca" e bine sa mentii lucrurile cat mai interesante si sa isi doreasca mereu compania ta.

La fel daca vorbim de business, e bine sa vii in permanenta cu ceva nou, cu ceva care are amprenta ta, care te face "unic" pe piata.
Nu spun ceva nou aici... dar oare cum sa facem sa radiem permanent o viata noua, cum sa facem sa descoperim ceva nou in noi si sa daruim si celorlalti?
Raspunsul ar fi: flexibilitatea/adaptabilitatea, lispa unor asteptari NEREALISTE.
In fiecare zi ne impunem limite:
- nu e voie sa spunem asta;
- daca o sa ii spun ca tin la el va crede despre mine ca sunt slaba;
- daca o s
a incep afacerea aceea sigur o sa dau de greu;
- sigur e pierdere de vreme sa merg la intalnirea aceea sau
- daca e sotul meu trebuie sa se poarte asa;
- daca am un anumit statut nu pot sa fac anumite lucruri etc etc etc.

Daca iti vine sa ii spui "te iubesc" fa asta, daca vrei sa incepi o afacere noua, cauta resursele necesare si ai sa reusesti, daca vrei sa te copilaresti fa asta, daca vrei sa schimbi ceva in atitudinea ta incearca si as putea continua.


Nu lasa FRICA sa te paralizeze si fa in fiecare zi ceva NOU pentru TINE si pentru cei din JUR.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog