Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Testul Maturitatii


25 Decembrie 2008... eu cu mine in camera mea, in lumea mea, de vorba cu sufletul meu. E liniste, e pace.. e iubire... e bucurie... e SARBATOARE. Ma simt bine, ma simt impacata, ma simt iubita, ma simt binecuvantata de Dumnezeu. Anul acesta a fost un an minunat pentru mine, a fost anul cel mai deosebit de pana acum. Anul acesta a fost anul in care mi-am descoperit vocatia, am descoperit iubirea, mi-am descoperit sufletul, mi-am apreciat corpul si am reusit sa ma bucur de viata mea.
Anul acesta am consolidat unele relatii importante din viata mea, dar tot anul acesta am avut oportunitatea si onoarea de a intalni persoane deosebite care mi-au creat oportunitati, care m-au invatat ce inseamna sa fii OM, care m-au invatat iubirea, care m-au invatat cat e de important sa nu uiti de valorile pe care le ai, oameni care au incredere in mine si care au fost alaturi de mine tot timpul stiind ca eu detin toate resursele necesare pentru a reusi.
Pentru prima data de sarbatori sunt impacata, pentru prima data chiar daca sunt doar eu cu mine nu sunt de fapt singura, pentru ca tot ce am nevoie este in mine, nu in exterior. Nu mai caut confirmari din afara, eu sunt de ajuns si stiu ca in mine se afla puterea si alegerea reusitei in viata. Viata ne-o facem asa cum alegem noi, iar anul asta eu am facut multe alegeri intelepte, iar atunci cand am gresit am stiut sa imi invat lectia si sa merg mai departe cu demnitate si inocenta.
Oare stii cat de bine e sa te simti bine cu tine? Sa simti ca tu esti indeajuns? Sa simti ca daca tie ti-e bine esti magnet pentru ceilalti si tot ce iti doresti se intampla pentru ca atragi exact ceea ce emani? Am simtit iubirea cum nu am simtit-o niciodata si asta pentru ca am reusit sa ma iubesc intai pe mine si sa ma accept pe mine, asa cum sunt: uneori zapacita, cam dezordonata, o persoana care se pierde in multimea gandurile pe care le are, o persoana cu un chip luminos si o privire inocenta, o persoana care nu a uitat de unde a plecat , cineva doar care are harul de a iubi oamenii si dorinta de a-i ajuta sa se transforme.
Poate anul acesta a fost un test... un test al maturitatii. Anul in care am invatat atat de multe despre mine, in primul rand, iar apoi am reusit sa ii descopar pe cei din jurul meu. Ce dar mai frumos mi-as fi putut dori de Craciun?!
Si asta e doar inceputul... o data trecut acest test al maturitatii, nu exista decat o cale, drumul care mi se arata in fata e luminos.. cu multe beculete si chiar daca o sa mai fie cate o gropita, doua, am convingerea ca altfel voi reusi sa le fac fata. Nu se poate intampla nimic fara voia ta si intotdeauna sa te gandesti ca in viata se intampla ceea ce este mai bine pentru tine, asta daca nu fortezi lucrurile si ai credinta. Cea mai importanta lectie invatata a fost sa fiu flexibila, sa ma bucur de lucrurile marunte si sa nu ma inchistez in dorinte si vise care de fapt nu imi apartineau ci sa caut surprizele vietii in fiecare zi. Sunt acolo.. doar trebuie sa ne deschidem ochii sufletului si sa le vedem.
Gandeste-te cu credinta ca Anul 2009 va fi anul surprizelor placute si asa va fi. Va fi un an in care va fi prezenta iubirea, sanatatea, credinta, speranta, generozitatea, bunastarea. Va fi un an plin de magie pentru ca dorintele noastre se vor implini. LA MULTI ANI! LIFE IS WONDERFUL!

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog