Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

TU esti iubire


Introducere

Iata-ma aici, pe blogul meu, cine ar fi crezut? Eu cu siguranta nu mi-am imaginat ca voi face acest lucru. Sunt aici, datorita celor care mi-au citit "Delinewsletter" si au considerat ca pot sa expun ceea ce gandesc si simt pe un blog.
Am pus pe blog cele scrise de mine anterior, acum de Dragobete o sa abordez din nou tema iubirii.

Cautand sa aflu ce este iubirea, trecand prin dezamagiri, am realizat ca eu am "cazut in iubire" dupa cum spune Osho si nu m-am inaltat prin iubire. O etapa necesara, dupa cum o sa vedeti din cele expuse in continuare. Veti spune care e diferenta? Atunci cand cazi in iubire, te pierzi pe tine, cel de langa tine poate deveni printre singurele motive pentru care traiesti. Uneori uiti de hobby-urile tale, de prietenii tai si totul se invarte in jurul LUI. Facand astfel ramai un copil, reactionezi ca un copil, irational si de fiecare data cand nu se intampla lucrurile asa cum ai dori, ce faci? Dai din picioare, reactionezi impulsiv, ai tot felul de strategii cum ar fi: lasa ca vorbesc cu prietenul lui, poate aflu ce simte, il suni de zece ori pe zi etc. Ati fost in astfel de situatii, nu? Fetele cu siguranta au facut capul calendar prietenelor lor cu povesti "despre EL".
Esti in situatia in care ti se pare ca umbli intr-un vis si totul in jurul tau capata alta forme, dar totul are legatura cu EL.
Dar ce inseamna ca te inalti prin iubire? Inseamna in primul rand maturizare, faptul ca ai invatat din experientele trecute si poti acum sa fii constient/a de ce oferi si ceea ce ti se ofera si poti infrunta realitatea. Da, ai devenit de fapt adult, esti mai evoluat, te-ai dezvoltat, iar tu nu mai esti dependent, esti pe picioarele tale. In primul rand e important sa cauti iubirea pretutindeni, nu numai intr-o relatie, ci TU esti iubire, Tu emani iubire. Nu se mai pune problema de a iubi ceva ci pur si simplu iubesti si gata. Cred ca e important sa gasim macar o farama de iubire in tot ceea ce ne inconjoara: in ceea ce facem si in oamenii din jurul nostru.
Dar drumul pana la aceasta iubire nu este intotdeauna usor si trebuie sa cadem in iubire, sa suferim mult pana reusim sa o intelegem si mai ales pana reusim sa o exprimam.
Iubirea are multe paradoxuri, important e ca noi sa reusim sa intelegem ca fiecare experienta pe care o avem ne va duce pana la urma la inaltarea prin iubire.
Voi incheia cu un citat de C.G. Jung "Ezit in fata sarcinii de a gasi un limbaj prin care sa eprim nenumaratele paradoxuri ale iubirii. Aici se afla tot ce e mai maret si tot ce e mai neinsemnat, tot ce e mai indepartat si tot ce e mai apropiat, tot ce e mai elevat si tot ce e mai josnic, si nu putem vorbi despre o parte fara sa vorbim despre cealalta. Orice am spune, cuvintele nu pot exprima intregul".
Asadar uneori trebuie sa cadem in iubire ca apoi sa ne putem lua elanul spre inaltimi.

Consideri ca viata e o lupta?


Pana acum ceva vreme credeam ca totul in viata se obtine cu mult efort, cu lupta. In viata mea, de cele mai multe ori, am obtinut ceea ce mi-am dorit cu efort, dar nu am realizat ca, de multe ori, ceea ce am obtinut nu era de fapt ceva ce imi doream cu adevarat. Asta se intampla atunci cand ai ajuns sa obtii ceea ce crezi ca ti-ai dorit si nu mai reusesti sa te bucuri. Cu siguranta vi s-a intamplat si voua, iar tu si cei din jurul tau nu intelegeau.. am ce mi-am dorit, oare de ce nu simt asta si nu ma pot bucura?

Intotdeauna daca pornesti de la premiza ca lupta, efortul este o conditie a succesului, succesul se lasa asteptat. Ce e si mai interesant atunci cand obtii ceva ce iti doresti fara efort, ajungi uneori sa te simti vinovat/a ca a fost totul atat de simplu. Noi uitam ca daca facem ceva cu placere, daca ceea ce ne dorim este ceva ce ne va aduce bucurie, drumul spre obiectiv nu poate fi decat bifarea de reusite, una cate una, iar drumul insusi devine o implinire si nu un efort.

Sa nu uitam ca de multe ori reactionam sub impulsul fricii si amenintarii. TREBUIE sa fac asta acum altfel.... Oare de cate ori ne-am lasat dominati de frica si am luat decizii pe care le-am regretat?

Daca tu consideri ca iti trebuie spre exemplu 3 ani sa ajungi intr-o pozitie pe care ti-ai dorit-o, atunci tu „vei respecta” acei 3 ani si daca vei obtine aceea pozitie mai devreme si poate fara prea mult efort, vei ajunge sa te intrebi: Oare eram pregatit? Oare nu ar fi trebuit sa fac mai mult efort (cursuri etc.) pana sa ajung aici? Incet vei ajunge sa te indoiesti de abilitatile tale si poate chiar sa te „scuzi” ca nu ai suferit destul sa ajungi acolo.

Ei si daca stam putin sa ne gandim, multi oameni de succes pe care ii admiram au reusit sa obtina ceea ce si-au dorit in scurt timp. Ei sunt cei pe care ii respectam si de obicei ne gandim, uite ce sansa au avut?! Credeti ca e vorba doar de sansa? De cele mai multe ori ei au stiut ce si-au dorit si si-au urmat visul, indiferent de ce spuneam cei din jurul lor si mai ales n-au actionat sub impulsul fricii. Ganditi-va la personalitatile pe care le admirati si intrebati-va acest lucru, a fost doar sansa in viata lor?

Daca ar fi sa definim succesul, voi cita aici din Alan Cohen „Succesul presupune atentie, investitii, actiune, incredere, onestitate, incredere in sine, staruinta, concentrare, munca in echipa, rezolvarea neintelegerilor, invatarea din greseli si hotarare (DAR NU LUPTA) Lupta este ceva impus peste un curs firesc.”

Cred ca e important sa iti definesti obiectivele, sa iti fie clare si sa nu te limitezi singur, crezand ca nu le vei obtine decat daca... trec anumiti ani, ai parte de obstacole etc. Cand ai obiectivul care iti este clar sa incerci sa investesti in el, cu incredere, cu staruinta, invatand din greseli si actionand asa cum iti spune sufletul tau.

Refuza sa intri in lupta, pentru ca iti vei consuma foarte multa energie, foarte mult timp si vei ajunge sa actionezi sub impulsul fricii, iar acest lucru nu va face decat sa te indeparteze de atingerea obiectivului. Oare de ce cautam calea cea mai grea, cum ar fi daramarea zidului, caramida cu caramida, in loc sa te gandim ca intotdeauna poate fi o cale mai usoara, cum ar fi gasirea unei usi in acel zid. Cred ca te gandesti in acest moment, oare chiar e atat de simplu? Te intreb doar atat, nu au fost momente in viata ta, care acum privite retrospectiv iti poti spune, vai ce simplu ar fi fost daca as fi actionat in alt mod decat asa cum am facut-o?! Cu siguranta exista.

In momentul in care renuntam la aceea lupta crancena, ne dam seama ca putem privi problema din alta perspectiva si ni se vor arata si solutiile. E momentul in care "ne pica fisele". E important insa ca ceea ce ne dorim sa fie ceva care ne place, care este conform cu valorile noastre, atunci drumul spre implinirea obiectivului devine usor si fara efort, pentru ca pasiunea atrage resursele si oameni capabili sa te ajute sa iti indeplinesti visul. Asta nu inseamna ca ajunge doar sa iti doresti ceva si sa astepti sa iti pice din cer implinirea visului. Inseamna o schimbare de atitudine astfel incat sa atragi acele resurse, acei oameni, acele imprejurari care sa te sprijine.

Mai am ceva important de mentionat aici, atunci cand iti dai seama pe parcurs, ca ceea ce iti doresti nu te reprezinta, cum ar fi o meserie care te nemultumeste, o relatie care nu te implineste, incearca sa nu percepi acest lucru ca pe un esec si sa te simti vinovat/a. De cele mai multe ori daca ai aceasta revelatie la timp te va scuti de multe suferinte mai incolo si ai sansa, ceea ce nu putini o au, de a incepe sa iti traiesti viata astfel incat sa iti placa sa traiesti in ea. Ai sansa de a ti se arata aceea schimbare de care poate ai nevoie astfel incat viata ta sa fie una fericita si implinita, chiar daca in momentul respectiv e greu sa percepi acest lucru. Intotdeauna in orice intamplare, orice traire a noastra exista un mesaj. Ar fi bine sa il ascultam pentru ca ceea ce ne transmite e raspunsul la framantarile noastre. Spre exemplu ai avut o relatie care a ajuns la sfarsit, el/ea dezamagindu-te profund. Pune-ti intrebarea ce a fost bun in aceea relatie, ce ai invatat si de ce crezi ca s-a terminat totul. Vei vedea dupa o vreme ca daca ati fi continuat relatia nimic nu s-ar fi schimbat in atitudinea lui/ei, iar tu dupa alti ani, vei fi continuat sa fii dezamagit/a, iar viata ar fi trecut pe langa tine. Mentionez ca nu trebuie generalizat acest lucru, fiecare relatie e diferita, dar tu ar fi bine sa intelegi si sa asculti mesajele care ti se transmit. Daca te vei lupta in nestire si cu foarte mult efort sa salvezi o relatie care nu poate fi salvata acest lucru iti va consuma toata energia si incepi sa neglijezi foarte multe alte aspecte din viata ta. Daca tu vei stii ce iti doresti, vei invata din aceea relatie, vei reusi sa iti gasesti un alt obiectiv care sa te implineasca. Aici mai intervine si puterea obisnuintei despre care voi vorbi altadata.

Daca exista in acest moment o lupta in viata ta, pe plan profesional, personal, intreaba-te oare nu exista alta cale? Oare nu pot privi lucrurile din alta perspectiva? Este cu adevarat ceea ce imi doresc?

Inchei cu un citat
de Rainer Maria Rilke
care mi-a placut enorm: “Fii rabdator cu tot ce e nerezolvat in inima ta si incearca sa iubesti intrebarile insele ca pe niste camere incuiate sau carti scrise intr-o limba straina. Scopul e sa traiesti totul. Traieste acum intrebarile. Poate ca intr-o buna zi, incet-incet, fara sa-ti dai seama, vei descoperi raspunsurile.

Va doresc sa aflati raspunsurile la intrebarile care va macina atunci cand este momentul si sa va deschida porti catre implinirea obiectivelor voastre.

Iti conduci viata dupa aparente?



De data aceasta o sa te invit sa te studiezi si iti pun o intrebare extrem de simpla: Crezi ca e mai important sa arati bine decat sa te simti bine? In ziua de azi ne conducem mult dupa aparente. De cate ori nu ti s-a intamplat sa judeci pe cineva dupa felul cum arata, sau dupa comportamentul lui, imediat punand persoanei o eticheta. De cate ori nu ai simulat si desi aratai fenomenal, stralucind, sufletul tau era ranit si suferea?
Aparentele inseala, stim asta nu? Dar de ce continuam atunci acest joc? Atunci cand punem forma inaintea fondului tot efortul pe care il facem se va intoarce impotriva noastra. Ok, este important sa aratam bine, dar facem acest lucru pentru NOI, sau pentru societate, ca TREBUIE sa aratam intr-un anumit fel, altfel suntem etichetati. Daca faci pentru ca „trebuie” vei face un efort imens sa ajungi in tiparele societatii si cand vei ajunge iti vei da seama ca nu ai nici o satisfactie. Daca faci asta pentru TINE, e pentru ca SIMTI SI VREI ca tu sa areti bine dar si sa te simti bine. Trebuie retinut ca daca areti bine nu inseamna ca te si simti bine, in schimbi daca te simti bine vei arata si bine.
Tu ar fi bine sa intelegi ca nu trebuie sa impresionezi pe nimeni, ci important e sa fii tu insuti. De cand nu te-ai simtit bine in pielea ta? Sau cand o faci, in ce context te simti PUR SI SIMPLU TU, AUTENTIC. Tu trebuie sa ii faci placere sufletulului tau nu celorlalti. TU TE IUBESTI PE TINE? Mai ales noi femeile suntem experte a ne sabota trupul, a ne sabota fecirea pentru ca nu ne putem accepta asa cum suntem. Prea mare concurenta, nu? Cu siguranta ai intalnit persoane in jurul tau care nu stiu sa primeasca un compliment, imediat gasesc ceva negativ sa spuna despre ele sau cu siguranta vorbesc urat despre ele facand din asta un subiect de conversatie. Aceste persoane tanjesc dupa atentie si isi doresc extrem de mult sa fie fericite, dar nu se iubesc pe ele. Dupa ce incepi sa te iubesti pe tine, vei atrage si iubirea celorlalti. Veti spune usor de zis, dar greu de facut.
Este important ca sa incepi sa te simti bine si sa existe congruenta intre starea ta interioara si ceea ce areti in exterior. Astfel si mesajele pe care le transmiti celorlalti sunt autentice, nu sunt false, iar ceilalti te vor intelege mai bine si foarte important tu vei incepe sa te redescoperi, oglindindu-te in ceilalti.
Astfel te invit sa fii ATENT/A la tine. Urmareste-te! Urmareste-ti fiecare gest, fiecare gand care iti trece prin minte, fiecare bucurie, dorinta si cum vrei sa le exprimi pe acestea, dar mai ales fii atent/a la cum vorbesti, cum mergi, care e pozitia ta, cum te exprimi. Asa e ca au fost momente cand ai simtit o bucurie imensa si te-ai oprit in a te bucura sau ti-ai exprimat bucuria moderat? Sau au fost momente cand ai vrut sa plangi si nu ai facut-o pentru ca iti era jena? Fiecare bucurie, sentiment, orice traire este tradata de limbajul nostru verbal dar mai ales de cel non-verbal.
Fiti atenti la el ca va transmite extrem de multe informatii si va poate ajuta sa va schimbati viata. Important e sa nu mai disimulam atat si sa incercam, chiar in societatea noastra, sa fim cat mai autentici, pentru ca altfel ajungem sa ne pierdem pe noi si ne vom intreba la un moment dat.. cine suntem si unde am ajuns pentru ca am trait visele altcuiva si ne-am pierdut.... nu ne mai recunoastem.

IUBESTE-TE PE TINE PENTRU CA MERITI, iar daca o vei face, vei atrage in jurul tau persoane care te vor iubi pentru ceea ce esti tu cu adevarat. Oare ce poate fi mai frumos, decat sa fii autentic si sa fii apreciat pentru asta?

Ostilitate


Toti cred ca avem astfel de sentimente fata de cineva sau am trecut prin perioade in care antipatizam pe cineva sau am urat anumite situatii, anumite momente din viata noastra.

Uneori cred ca, in anumite momente in viata, chiar noi "ne creem" o persoana cu care sa luptam sau ceva ce vrem sa uram. De ce? Pentru ca noi, ceilalti, partile lezate sa ne facem dreptate. In ziua de azi e foarte usor pentru ca sentimentul de competitie e foarte bine alimentat si peste tot vezi terenuri de lupta in care fiecare incearca sa demonstreze ceva impotriva altcuiva. Poate ne luptam zilnic cu serviciul considerandu-l un „monstru” care vrea sa ne devoreze. E un teren de batalie perfect pentru a alimenta ostilitatea.

Dar oare uram si pentru ca nu ne simtim iubiti sau valorizati? Oare atunci cand simti iubirea in viata ta sau te simti valorizat pentru ceea ce esti mai poti sau mai ai disponibilitate si pentru ostilitate? Poate nu disponibilitate e cuvantul potrivit, dar atunci cand te simti implinit si valorizat pentru ceea ce esti si o persoana nu te valorizeaza opinia ei ar trebui sa NU conteze, iar aceea ostilitate nu mai poate fi alimentata.

Revenind putin la ideea pe care am enuntat-o la inceput, haideti sa facem din nou un exercitiu. Sa incercam sa ne concentram asupra unei situatii stresante din viata noastra. Apoi sa incercam sa observam cum situatia stresanta este legata cu ideea de a o pune in opozitie cu ceva pe care il tratam ca pe un dusman. De cele mai multe ori tensiunea a luat nastere din a spune „nu” unui lucru pe care il tratam ca pe un adversar. Exprimati ostilitatea la timpul prezent cu „Tu....”. Va dau doar cateva exemple:

Tu vrei sa profiti de mine. Tu iti doresti sa ma calci in picioare si sa ma umilesti. Tu nu ma respecti. Tu vrei sa ma distrugi.

Ce ar reiesi de aici? Ca nu esti valorizat pentru ceea ce esti TU, nu esti iubit asa cum esti, autentic si neconditionat. Ok, acum vine intrebarea, dar crezi ca toata lumea te poate valoriza sau iubi neconditionat? Evident ca nu, dar e bine sa intelegem ca nu putem fi placuti de toata lumea si sa nu alimentam o lupta acolo cand nu este cazul. Nu ii vom putea schimba si nu o sa fim niciodata pe placul tuturo. Nu trebuie sa uitam ca noi nu trebuie sa demonstram nimic pentru ca vom ajunge sa traim visele altcuiva si sa nu ne mai recunoastem. Atunci inclusiv persoanelor care vor sa ne iubeasca asa cum suntem le va fi greu, pentru ca noi vom uita sa fim autentici.

Asadar uitati-va in jurul vostru si spuneti, in cazul unui conflict, da, nu imi convine situatia asta, dar ei nu ma pot aprecia pentru ceea ce sunt (in cazul in care stii cum esti si nu o fac) iar opinia celor care nu ma aprecieaza nu conteaza. Iar celor care va aprecieza multumiti-le ca sunt alaturi de voi neconditionat si respecta autenticitatea voastra, cu bune si cu rele. In ziua de astazi este un mare dar
.

Viata e iubire si iubirea e viata


Un intelept indian pe nume Nisargadatta Maharaj a spus „Viata e iubire si iubirea e viata”. Am sa fac legatura cu postul precedent si prima intrebare pe care am sa o pun, unde apare iubirea in cadranul tau? Cata atentiei ii acorzi si cum o hranesti?
A fost o perioada lunga din viata mea cand am pus pe primul plan studiul iar apoi cariera, pur si simplu nu aveam timp de iubire, dar era o scuza. Daca ti se intampla si tie, tu ce scuza ai?
In ultimul timp am incercat sa aflu ce este de fapt iubirea. Noi nu realizam ca suntem facuti din iubire, asta e ce spun misticii, da, suntem creati din iubire, din ceea ce transmite ea: bucurie, culori, pasiune, mister, dedicare, devotament, toti avem acelasi material. Eu as spune ca iubirea e materialul de baza, dar cum il croiesti, cum ai grija de el, cum il pui in valoare tine de fiecare dintre noi. Nu ai simtit ca atunci cand iubesti, plutesti si simti ca viata merita sa fie traita. In schimb atunci cand iubirea nu este in viata ta, simti ca ai sufletul gol si pustiit. Dar nu uita iubirea nu inseamna doar iubirea dintre un barbat si o femeie, desi acest tip de iubire e cel care te completeaza.
Ti-ai pus intrebarea daca nu cumva ti-ai sabotat iubirea si tot ce poate transmite ea? Motivul ar fi cat se poate de simplu: nu ai crezut ca meriti sa fii iubit/a, si o data inradacinat acest sentiment este foarte greu de indepartat. Va trebui sa inveti din nou sa iubesti, incepand cu iubirea unui rasarit de soare, unui zambet de copil, sa transmiti si sa lasi iubirea sa te cuprinda intelegand ca iubirea e in tine, o meriti si poti sa ai parte de ea. Atunci va aparea si acel cineva care te va implini, cineva care sa merite iubirea ta.
Oare cati dintre noi nu ne-am multumit sa ne iubim cariera, profesia si atat? Da, e tot o forma de iubire, o iubire care te acapareaza si care te face sa uiti, de multe ori, de lucrurile importante din viata ta. Sa ai o cariera frumoasa nu e de ajuns. Te-ai gandit de ce personalitatile, oamenii celebri care isi iubesc meseria sunt totusi nefericiti? Aceea iubire ia forma recunoasterii, a pretuirii sau aprecierii. Eu recunosc m-am zbatut pentru succes, siguranta, statut, recunoastere, pretuire dar tot ce am incercat de fapt a fost sa incerc sa umplu un gol. Mi-a placut enorm o expresie citita recent, de fapt am consumat mancare de fast food, cu niste gratificari surogat care nu m-au „hranit” cu adevarat. Si ceea ce s-a intamplat de fapt a fost sporirea foamei mele interioare, nemaigasind recompense care sa ma satisfaca cu adevarat.

Ce forma are iubirea in viata ta? Iti dau din nou o tema: alege un animalut care sa reprezinte iubirea, asa cum o vezi si o simti tu. Cu siguranta ai vreun animalut preferat, sau poate chiar un animalus de plus foarte drag, alege fara sa stai foarte mult pe ganduri. Gandeste-te cum este acel animalut si fa o comparatie. Asa vezi tu iubirea si vei stii daca va trebui sa inveti din nou sa iubesti sau daca o faci cum sa faci astfel incat sa te simti implinit/a. Eu am o broscuta testoasa de plus si asta spune foarte multe.
Mediteaza unde ai pus iubirea in cadran, vei vedea ce importanta ii dai si ce forma crezi ca are iubirea in viata ta, dupa trasaturile animalutului ales. Apoi saptamana asta propuneti sa iubesti si sa lasi iubirea sa patrunda in viata ta, cu siguranta vei simti ca traiesti viata cu adevarat.

Ganduri insemnate

Inceputul istoriei mele ... primele randuri scrise si transmise celor cunoscuti.
M-am gandit sa incep sa astern si eu niste ganduri care imi tot trec prin minte in ultima perioada. Haideti sa reflectam impreuna la ce e urgent si ce e important in viata noastra. Va fi tema pe saptamana ce vine. V-ati pus vreodata intrebarea daca voi alegeti in viata sa faceti ceea ce e urgent sau ce este important? V-ati gandit privind in urma ca ati uitat de visele voastre pentru ca aveati intotdeauna ceva "urgent" de rezolvat? Da, vorbesc din experienta, eu intotdeauna am avut ceva urgent de rezolvat si pentru simplu motiv ca asa m-am obisnuit si am facut din asta o scuza. E greu sa recunosti ca ti-e frica de necunoscut, ca mai degraba preferi obisnuitul, familiarul, chiar daca iti aduce suferinta. Iti place locul de munca si faci ceea ce iti place? Te simti implinit/a in relatia pe care o ai? Nu stii sa spui nu si te invinovatesti din lucruri minore? Ti-ai pus intrebarea cat de multa energie irosesti pe lucruri care nu iti plac? Cat de mult te paralizeaza frica de a schimba ceva, de a infrunta necunoscutul?
De ce sa alegi sa fii mediocru, cand poti fi o personalitate? Doar facand ceea ce iti place si realizandu-ti visele, da acestea merg mana in mana, poti ajunge sa te simti implinit. Suna simple fraze motivationale, dar nu este asa si am sa va demonstrez asta. Primul pas pe care trebuie sa il facem e sa constientizam ca ne e frica de necunoscut, ne e frica de esec, ne e frica sa ne uitam adanc in noi si scoatem la iveala atat partile bune pe care le avem cat si cele mai putin bune. Cati dintre noi suntem autentici in viata de zi cu zi si nu purtam o masca pentru ca "asa trebuie sa fii"? (Vom aborda subiectul acesta mai detaliat cu alta ocazie)

Va propun un asa zis joc: faceti o schema, un patrat impartit in 4, sus in stanga notati-va prioritatile pe care le aveti, prioritati care sunt URGENTE SI IMPORTANTE. In dreapta sus, notati-le pe cele URGENTE SI NEIMPORTANTE. In stanga jos prioritatile NEURGENTE DAR IMPORTANTE si in dreapta jos cele NEURGENTE SI NEIMPORTANTE. Va da o viziune asupra vietii voastre si a ceea ce va doriti? Nu vreau sa va plictisesc acum, dar va stau la dispozitie daca vreti sa intram in amanunte.

Am sa incerc sa abordez cate o tema saptamanala care sa ne ajute sa reflectam intr-o lume care iti cere sa faci totul cat mai urgent si care te face sa iti pierzi contactul cu tine si cu visele tale.

O saptamana frumoasa in care sa va "irositi" energia pe ceea ce va face placere. Faceti macar un lucru care sa va aduca enorma placere saptamana aceasta.
Cu drag, Delia

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog