Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Breaking DeliNews :)


Am cateva vesti pentru voi.

1. Incepand cu aceasta sambata ma veti putea citi mai des pe siteul EMPOWER devenind unul din autorii rezidenti.
Pentru ca am trecut si trec printr-o perioada de regasire a mea, articolul pe are l-am scris sambata se intituleaza: Gaseste-te pe tine cel unic si special!

2. Vreau sa va anunt ca acest blog va ramane un blog personal, articole pe teme de cariera, resurse umane si dezvoltare personala voi scrie pe site-ul firmei mele, site pe care il voi lansa oficial saptamana aceasta Strategic Consult.

3. Voi organiza impreuna cu Diana Sucala, Consultant Imagine la Artemisia un proiect de suflet, un workshop adresat femeilor, un cadou inedit pentru luna martie in care TU femeia sa te redescoperi si sa inveti sa te pui in valoare. Vom avea o oferta atat pentru persoanele fizice, cat si pentru companiile care vor sa le faca un cadou deosebit angajatelor.

4. Dupa cum unii dintre voi stiti am inceput o colaborare minunata cu IC Consulting, predand modulul de Recrutare si Selectie din cadrul cursului de calificare pentru Inspector Resurse Umane.
Ne-am dat seama ca persoanele care vin la astfel de cursuri au nevoie in primul rand de o directie, un plan de cariera. Astfel am inceput sa lucrez la un curs de MANAGEMENTUL CARIERIEI, pe care il vom lansa curand. Doritorii ma pot contacta deja pentru a le da mai multe detalii.

5. Avand in vedere serviciul de coaching de cariera pe care il ofer, reamintesc din nou companiilor si colegilor mei de breasla din resurse umane, ca dispun de CV-uri foarte bune ale unor oameni cu care eu lucrez pe clarificarea obiectivelor profesionale, care pe langa faptul ca sunt motivati, stiu ce iti doresc in cariera. Cum imi place sa spun, fac "recrutare pe invers", astfel recomandarile mele NU va costa NIMIC. Nu vi se pare deloc interesant? Astept sa ma anuntati ce pozitii aveti deschise poate va fac niste recomandari.

6. Impreuna cu Ad Vision si Fundatia Danis, dar si cu sprijinul Inspectoratului Cluj, lucram la un proiect de consiliere de cariera pentru elevii de clasa a XII-a. Daca ne puteti sprijini in acest demers va asteptam alaturi de noi.

7. Colega mea, Camelia Brad, lucreaza intens la workshop-urile adresate parintilor dar si la cele pentru adolescenti. Informatii o sa gasiti curand pe site-ul Strategic Consult.

Mai lucrez si la alte proiecte, dar am fost deja prea "formala", asa ca ma opresc aici. Dupa cum v-ati dat seama am gasit lanterna, de fapt nu o pierdusem niciodata doar am avut o senzatie de incetosare a drumului, poate de prea multa oboseala.

Tot ceea ce fac fac cu pasiune, de aceea poate nici nu stiu cand sa ma opresc din munca si sa iau cate o pauza binemeritata. Va trebui sa invat sa imi mai stapanesc din entuziasmul debordant. Ma bucur insa ca m-am regasit profesional, iar ceea ce fac AZI ma implineste. Imi doresc ca fiecare dintre voi sa simtiti aceasta implinire, desi nu e usor deloc.




1 Comentarii:

GIOIA String Quartet 9 februarie 2009 la 04:33  

Multa multa bafta in ceea ce ti-ai propus si sper sa te vad cel putin la fel de optimista si de acum incolo. Ma bucur ca ti-ai gasit luminita de la captul tunelului. Stiu ce simti si sunt convinsa ca cu avantul si motivatia care le simti acum vei avea numai rezulte pozitive ;)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog