Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Pauza

Am obosit... dar daca pana acum ma taram, asa de obosita cum eram, acum sunt nevoita sa fac o pauza. Sunt nevoita sa ma asez pe marginea drumului, sa imi trag sufletul, sa imi adun puterile, care in acest moment nu stiu pe unde sunt.

Nu am stiut sa fac asta niciodata in viata mea, sa ma izolez atunci cand chiar nu mai pot sau sa incerc sa previn aceasta stare. Ei... pana la urma chiar nu putem prevedea totul... chiar daca ne-am dori acest lucru. Intotdeauna ma fortam sa ma ridic, ma ambitionam sa merg mai departe desi tanjeam dupa un pic de ragaz. Nu va fie frica sa spuneti: NU MAI POT! In viata avem si astfel de momente... sunt doar niste hopuri pe care le putem trece gafaind, cu greu, cu durere, intr-un timp ce ni se pare o vesnicie sau putem sa stam, sa ne adunam si sa trecem hopul cu elan, cu voiosie intr-un timp de care sa reusim si sa ne bucuram chiar daca acest hop ne solicita. Asadar daca ma cautati si nu ma gasiti sa stiti ca ma odihnesc. Daca ma cautati si nu va raspund sa stiti ca am luat o pauza. Voi reveni atunci cand ma voi simti in stare.


4 Comentarii:

andrei 29 martie 2009 la 13:25  

Delia,
e momentul sa te reincarci,sa te ocupi putin si de tine,doar de tine.
de multe ori in aceste momente trebuie sa incercam sa facem lucruri noi,poate descoperim ceva ce nu stiam....

te cunosc de ceva vreme de pe facebook dar nu stiam ca ai blog,o sa mai revin pentru ca suntem ceea ce citim.

Delia 30 martie 2009 la 00:58  

Buna Andrei,

Multumesc pentru cele spuse... chiar mi-am dorit sa imi incarc bateriile si nu am reusit decat pe jumatate. Cred ca daca ar veni primavara cu adevarat mi-ar fi mai usor. :)
Ai dreptate... suntem ceea ce scriem si ceea ce citim.
Ma bucur de cunostinta si promit sa revin cu articole interesante. Pana atunci ma mai gasesti si pe site-ul: www.empower.ro

Anonim 30 martie 2009 la 18:13  

Deli,

Nu mai astepta... primavara si alte chestii... sa fie mai usor. Tipul asta de mai sus a asteptat o perioada (cand era mai mic) apoi si-a dat seama ca in zadar astepti...
Totul vine din interior, think about it! Nu te agata de primaveri pentru a fii...

Chiar daca primavare vine (sau nu), ok te poate improspata, dar numai daca are ce (daca gaseste ceva praspat in interior - legea atractiei)... altfel dupa ce pleaca, ce ramane...?
Ramai tu?...

dia_tia 30 martie 2009 la 20:32  

Felicitari! ti-a trebuit ceva timp sa iti dai seama ca inainte de toti esti tu. ca sa ii poti sustine si sa fii aproape de altii, trebuie sa fii intai tu ok. iti doresc odihna placuta, reincarcarea bateriilor cu spirit primavaratic si... muuuulta dragoste in interior! ;)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog