Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Ganduri de sarbatori

Candva de Pasti....

Obisnuiam sa ma pregatesc cu o efervescenta de parca daca m-ar fi prins Invierea lui Isus nepregatita urma sa fiu pedepsita.

Obisnuiam sa fac un bilant: iar nu am aia, iar sunt nemultumita etc. si sa ma "cert" cu Dumnezeu oare de ce pe MINE m-a uitat
.

Obisnuiam sa fac totul perfect: de la oua, prajituri, daca ceva nu era ok sau lipsea pentru mine era o tragedie
.

Obisnuiam sa ma inchid in mine, sa meditez mult si refuzam orice forma de comunicare pe motivul ca sunt obosita
.

AZI de Pasti...
Stiu ca daca am sufletul curat, indiferent de mediul exterior, o sa fiu intotdeauna pregatita de Invierea lui Isus si o sa ma pot bucura cu adevarat de aceasta minune.

Stiu ca daca e sa fac un bilant vad cate de multe lucruri am in viata mea de care ma pot bucura, iar cele pe care nu le am si mi le doresc vor veni la timpul potrivit, nu cand le solicit eu, iar Dumnezeu stie sa ma ocroteasca, trebuie doar sa pun in cutia CDFPD si sa am incredere. Mi-a dovedit asta!


Stiu ca nu pot face totul perfect si nici nu imi mai propun asta, insa fac totul cu iubire: prajitura care arata ca o fleasca are un gustul iubirii acolo, daca ceva imi lipseste de pe masa stiu ca am altceva care compenseaza acest lucru: iubirea celor dragi de exemplu
.

Stiu ca am multe pentru care trebuie sa fiu recunoascatoare si in viata uneori e asa greu sa traiesti dar conteaza cum privim noi lucrurile
.

Stiu cat de important e sa devin din nou copil, un copil care uneori da din picioare si face o mutrisoara bonsumflata, dar mai ales un copil care rade zgomotos, caruia ii place sa se tavaleasca in iarba, sa culeaga flori, un copil care are ochii luminosi si plini de iubire.


Stiu ca iubind poti deschide usi, si vorbesc aici de iubirea neconditionata, de iubirea care se afla pretutindeni in jurul nostru.


De Pasti... lumina sa ne vindece ranile sufletului, iubirea sa ne deschida mintea, credinta sa ne faca mai bogati sufleteste iar speranta sa ne aduca culorile primaverii in suflet si puterea de a crea puntea spre implinirea viselor noastre.
De Pasti, roaga-te curat si imagineaza-ti cum aceea rugaciune iti curata sufletul si renasti.

Cristos a inviat!

12 Comentarii:

Carol 18 aprilie 2009 la 19:44  

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,VA UREAZA FAM.SCHWARTZ!.....perfectiunea este relativa,depinde ce-l care o manipuleaza,urmeazati fericirea oriunde,si ia va deschide porti largi,acolo unde ptr altii sunt ziduri inpenetrabile

Delia 18 aprilie 2009 la 22:35  

Multumesc Carol! Un Paste alaturi de familie si cu multa lumina in suflet!

Ana Thomas 20 aprilie 2009 la 21:21  

PASTE FERICIT!
HISTOS A INVIAT!
Toate cele bune !

andrei 20 aprilie 2009 la 22:06  

trebuie sa incercam sa ramanem cu aceste sentimente de paste cat mai mult timp...insa depinde si de cei din jurul nostru.

stii sa faci prajituri?

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING 20 aprilie 2009 la 22:36  

Cât timp reuşim să păstrăm copilul din noi mai avem o şansă la fericire.Hristos a înviat!

Delia 20 aprilie 2009 la 23:03  

Multumesc tartoras! Adevarat a inviat! Ganduri bune trimit spre tine!

gabi 20 aprilie 2009 la 23:05  

HRISTOS A INVIAT !
Iar am citit ceva care m-a umplut de fiinta.
Ma bucur ca esti si vreau sa stii ca ma bucur :)
Cu drag,

Delia 20 aprilie 2009 la 23:11  

Andrei, si ce praji bune fac!!! Fac cam rar ce e drept, dar am cateva praji pe care le ador si imi si ies. Insa anul asta am incercat si o praji noua, care desi e gustoasa nu e foarte aspectoasa.. ca sa folosesc un termen bland. : )
Si ai dreptate ce frumos ar fi sa ne pastram sufletul curat si sentimentele ce le simtim acum de Pasti tot timpul anului!!! Depinde si de noi daca ne lasam influentati MAJOR de cei din jur. Ca sa parafrazez un citat: cineva te poate influenta doar daca ii dai tu voie.

Delia 20 aprilie 2009 la 23:22  

Adevarat a inviat Miki! Asa e, sa tinem treaz copilul din noi. Uite un post mai vechi scris de mine despre asta: http://pursisimpludespreviata.blogspot.com/2008/06/copilul-din-tine.html

Delia 20 aprilie 2009 la 23:31  

Draga mea Gabi, Adevarat a inviat! Ma faci sa rosesc. Si eu ma bucur ca te-am descoperit, ma inseninez cand gasesc persoane ca tine care pur si simplu imi lumineaza sufletul. Ma inchin.

gabi 20 aprilie 2009 la 23:42  

Ohh, daa...
e un val de energie caruia ii simtim plenitudinea.
E o bucurie in ambele sensuri, draga mea !

alina 6 iunie 2009 la 20:43  

Foarte fain blogul tau,ideile tale sunt interesante si bune de pus in aplicare,ma gasesti pe http://alicraiovan.blog.com.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog