Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Verde

sursa foto: inmagine

Viata continua sa ma suprinda in toate felurile si de fapt asa e ea viata "mereu suprinzatoare" si nu cum vrem noi sa fie "predictibila". Ma aflu de ceva vreme intr-un proces de schimbare interioara si incerc sa las usa deschisa spre inima mea... spre "casa" mea... desi ma mai surprind ca o trantesc in nas unor persoane, unor lucruri. Inca nu fac bine selectia si nici nu cred ca am sa o fac "bine" vreodata. Insa am sa fiu eu si am sa tin la culorile vietii mele. De un timp fac curat in inima mea... in casa mea. Tot mai scrijelesc peretii, nu mi se par inca destul de curati si stiu ca daca voi "zugravi" vopseaua nu va prinde bine si vor ramane urme. Nu mai am mult, asa simt, insa tot fac curat si stiti cum e senzatia aia ca nu se mai termina aceste treburi, ca faci curat si faci degeaba ca nu se vede. Ei... asa e in viata. Faci curat in suflet si nu se vede pana intr-o zi. Am aruncat mult "gunoi" insa am asteptat mult pana sa o fac... acum mi-am promis sa fac curatenie mai des. :) Urmeaza zugraveala, va trebui sa aleg culoarile potrivite, va trebui sa aleg decorul in care sa ma simt "EU". Oare stim cum sa facem asta? Oare cati alegem influentati de altii, de ce e la moda etc.? Eu sunt verde, inima mea e verde, casa mea e verde... verde chackra inimii, verde iubire, verde speranta, verde incredere, verde VIATA. Dar oare verdele meu va lasa urmele sa se vada sau va reusi sa acopere tot? Oare verdele meu va putea insemna inceperea unei noi vieti? Sigur voi "renaste" firma, in acest moment in caut alt sediu si imi voi reface o parte din serviciile pe care le ofer. Un sediu pe care il voi zugravi din nou si la propriu si la figurat. Voi avea parte de iubire pentru ca simt iubire si mi-e sete de iubire. Oare voi in ce etapa sunteti? V-ati apucat de curatenie? V-ati gandit la "urme"? V-ati gandit la culorile vietii voastre? Visele chiar devin realitate... si eu sunt dispusa sa zbor din nou.



6 Comentarii:

Cristian Lisandru 25 mai 2009 la 01:26  

În ceea ce mă priveşte sunt într-o fază "aşezată" a vieţii, în sensul că doamna în cauză ia o pauză şi nu doreşte să îmi facă surprize neplăcute. Nici în plan sentimental - ca să vorbesc ca la şedinţele din alte vremuri - nici în plan profesional. În plan lumesc, pur şi simplu, întâlnesc în fiecare zi oameni noi şi încerc să le insuflu ceva din optimismul meu. Sunt convins că tot ceea ce ţi-ai propus - se citeşte o hotărâre de nestrămutat printre rînduri - se va realiza. Sper să se întâmple asta cât mai repede. Atât în plan profesional, dar - mai ales, zic eu - sentimental...

Delia 25 mai 2009 la 14:00  

@Cristian - ai dobandit un echilibru ceea ce e cel mai important aspect din viata noastra. Viata noastra este de o paleta de culori, insa are o armonie aparte, nu este doar o "mazgaleala", nu e doar ceva care ne zgarie. Multumesc pt urari, ai citit bine printre randuri, de obicei ma tin cu dintii, chiar daca e greu, de deciziile pe care le iau.

Geanina Codita 28 mai 2009 la 08:47  

Eu aleg tot verde, mult verde. ador verdele este culoarea renasterii, a tot ce este fraged, speranta, asta reprezinta pentru mine verdele. Daca te-ai hotarat sa faci curatenie, culoarea este minunat alesa. Pe curand!

Aona 28 mai 2009 la 19:54  

Fascinant..ador oamenii de CALITATE!!
Zi de zi se întâmplă tot felul de lucruri frumoase. Dar adesea oamenii sunt prea grăbiţi pentru a le mai băga în seamă. Trec mai departe, purtaţi de rutină. Atunci, descurajate, lucrurile frumoase nu se mai întâmplă a doua oară.
Pe curând!

Ana Thomas 30 mai 2009 la 19:15  

Ar trebui sa deschidem un club al celor care iubesc VERDELE!
Ador verdele...
Eu sunt intr-o faza destul de ciudata a vietii , va trebui sa-mi reasez toate dorintele, prioritatile si sa fac o curatenie generala in mintea si sufletul meu!
Verdele ma va ajuta cu siguranta!
Iti doresc ce-mi doresc si mie....sa se curete ce e de lepadat si sa
vina o era de verde, bucurie, renastere si multa , multa iubire!

Delia 3 iunie 2009 la 23:50  

@Geanina - si eu ador verdele.. La birou am o canapea verde cu pernite bej. Lumea care vine la mine o data ce se aseaza acolo parca se incarca si pleaca refresh-uiti.:)

@aona - multumesc pentru aprecieri. Vezi si eu am trecut pe langa lucruri care nu se mai intorc, insa acum pot sa le apreciez.

@tartoras - hihi ce buna idee... chiar putem face un CLUB al celor care ne place verdele. Mie imi place sa cred ca am trecut de etapa in care esti tu acum... am facut curat, mai e inca ceva de finisat, de lucrat dar acest lucru mai ramane intotdeauna. Acum insa trebuie sa umplu "golul"... casa mea interioara e gata, e proaspat zugravita si primeste oaspeti. :)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog