Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Indrazneste!

 sursa foto: inmagine

Ma intrebam acum cateva zile oare cum voi reusi sa o scot la capat dintr-o situatie in care ceata era destul de deasa si apasatoare... insa am pasat acest gand mai departe, am invatat sa deleg si sa pun ceea ce ma depaseste in folderul meu CDFPD (Ceva de facut pentru Dumnezeu). Am invatat si inca invat ca nu le pot controla pe toate, ca uneori avem solutiile langa noi, dar nu le vedem pentru ca suntem prea preocupati sa avem probleme pe care cica trebuie sa le rezolvam.
Te-ai gandit ca de fapt nu ai probleme, ci doar obiective?
Te-ai gandit cat de mult conteaza sa faci ceea ce simti si nu ceea ce trebuie, ceea ce e logic?
Te-ai gandit ca viata implica uneori doza aia de nebunie, nimic altceva nu mai conteaza decat visul tau, dorinta ta?
Te-ai gandit sa te abandonezi? Sa iti spui: Vreau foarte tare, am incredere ca o sa obtin ceea ce imi doresc dar nu ma omor in directia asta. Daca e sa fie si e potrivit pentru mine ceea ce imi doresc toate se vor aranja.

Ei toate cele spune mai sus pentru mine sunt familiare. Viata mea s-a schimbat mult in ultimii ani, iar un moment important pentru mine a fost vizionarea filmului THE SECRET.
Apoi a urmat formarea in NLP si visele mele devin realitate. Cine ma cunoaste stie ca nu vorbesc aiureli. :)
Filmul The Secret nu spune chiar tot, pe 23 iunie va fi lansat Beyond the Secret care va raspunde la multe intrebari si controverse.Vi-l recomand cu caldura si tot din tot sufletul o sa va recomand un eveniment important care va avea loc in noiembrie. O sa va tin la curent!
Zilele acestea de miercuri, 17 iunie pana vineri, 19 iunie voi fi la Bucuresti la Expo Business-Edu. Mi-ar face enorma placere sa va cunosc pe toti aceia care ma cititi si care imi sunteti aproape de sufletul meu. Vin rar la Bucuresti si acum chiar ar fi o buna ocazie sa ne cunoastem. Pentru ceilalti care nu sunt din Bucuresti o sa le povestesc impresiile mele legate de aceasta participare si legat de tot ce mi se intampla in ultimele zile. 

De asemenea tin sa multumesc Societatii Romane de Coaching pentru premiul de recunoastere oferit: Best Professional 2009. Multumesc mult pentru apreciere si sustinere!

Aveti incredere in visele voastre, indrazniti si intr-o zi veti spune: Da, exista minuni si ele sunt in viata mea!

11 Comentarii:

gabi 16 iunie 2009 la 19:14  

Imi place cum suna :"folderul CDFPD" :)
Minunat tot ce zici. Chiar ca trebuia sa-mi mai amintesc un pic toate astea :)
Te asteptam la Bucuresti :)
Felicitari sincere pentru premiu. Iti trimit pe mail numarul meu de telefon sa ne auzim ;)
Te imbratisez,
Gabi

Carol 16 iunie 2009 la 23:21  

nu uita aparatul de fotografiat,ptr amintiri si nu numai,.....daca vrei un miracol in viata ta,fi tu acel miracol in viata altora...

Cristian Lisandru 17 iunie 2009 la 11:47  

Un articol perfect...

Anonim 18 iunie 2009 la 16:22  

Lucrezi cumva la BRD?

Geanina Codita 19 iunie 2009 la 02:40  

Pentru mine nu contează unde lucrezi ci ceea ce scrii. Am întotdeauna încredere in mine şi în ceea ce fac, ştiu că aşa nu voi da niciodată greş. Împliniri şi încredere!

Anonim 19 iunie 2009 la 09:39  

Nu, nu...
chiar nu are legatura cu nimic.
am o "problema" si aveam nevoie de ajutor.
o sa iti explic mai multe daca e cazul, ms mult

Delia 19 iunie 2009 la 12:23  

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Am fost foarte agitata si ocupata in ultimele zile cu materializarea visurilor mele. :)

@ Carol - oamenii care ma cunosc pot spune daca am fost sau nu un miracol in viata lor.

@Gabi - ne vedem nu? Te imbratisez!

@ Cristian - ce dragut esti! Multumesc din suflet!

@ Anonim - nu lucrez la BRD. Am propria mea firma si gasesti un link catre site-ul firmei mele de unde poti lua datele de contact. Te rog sa ma contactezi sa povestim.

@ Geanina - Asa e, e important sa transmitem un mesaj si acela sa ajunga la oamenii si daca se poate mesajul pe care il transitem sa le schimbe perspectiva si sa vada viata altfel, ca implinirea e aproape de ei. Te imbratisez!

Anonim 21 iunie 2009 la 02:56  

simt o atitudine auto-mobilizanta cu exprimare publica...

pheideas 23 iunie 2009 la 01:24  

Felicitari, si sa dea Dumnezeu sa te alegi din toata recunoasterea asta si cu altceva decat o hartie atarnata de perete. Eu cel putin m-am saturat de birouri cu hartii atarnate. O sa-ti spun private de ce. Smile! In ce priveste The Secret, sa nu-mi spui ca ai vreo legatura cu Landmarkforum si cursurile de leadership, ca incep sa fluier pe strada. De ce ? Explicatiile doar la cerere. :))))

Geanina Codita 24 iunie 2009 la 06:02  

Trezireeeeeaaaaaaa! Sânzienele vă urează o zi divină!

Delia 28 iunie 2009 la 22:45  

@Darius - Aha... m-am mobilizat si am reusit sa imi ating un obiectiv important. Acum urmeaza altele. :)

@pheideas - Ehe.. astept sa imi spui private de ce urasti hartiile adunate pe pereti. Nu am legatura cu Landmarkforum... asa ca nu o sa fluieri pe strada insa astept cu interes mai multe detalii. Eu am legatura cu Bob Procter. Tot asa pentru detalii iti stau la dispozitie. :)
Iar referitor la diploma, eu am recunoastere din partea clientilor care este mult mai importanta ca orice diploma insa faptul ca am fost recunoscuta in aceasta comunitate este important pentru mine.

@Geanina - Am avut o zi frumoasa... si o noapte de Sanzaiene la fel... Am visat ca un Fat Frumos ma tinea in brate protector. Oare ce inseamna asta?! :)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog