Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Credinte limitative

Incep acest post zambind... scrisesem deja despre acest subiect insa nu s-a salvat nimic. Ma gandesc cat de suparate sunt credintele mele limitative ca le atac incat se razbuna pe mine. :) Hihi
Ei.. despre asta vorbeam.. credintele astea care ne saboteaza dorintele, visele. Pentru a reusi in tot ceea ce ne propunem trebuie sa aflam cine suntem, insa dupa cum stiti AUTOCUNOASTEREA DUREAZA TOATA VIATA. Ma bucur insa de acest proces zi de zi, azi nu mai sunt cea de ieri.. si vad in fiecare zi progrese. Am inceput si lupta asta cu credintele mele limitative, le vad si la clientii mei, toti le avem, am fost educati intr-un anumit fel sau le-am dobandit in urma unor experiente. Credinta care ma limiteaza pe mine e aceea ca mi se pare ca este greu de obtinut orice... cred.. obtin... insa totul e greu si cu efort. E greu sa reusesti profesional, e greu sa gasesti iubirea, totul se obtine cu munca si sudoare. Recunoasteti?! Ei, asa cum v-am spus i-am venit de hac acestei credinte cu ajutorul lui Bob Procter. Bob Procter este unul dintre oamenii care au facut parte din filmul The SECRET si care va veni in Romania pe data de 20 noiembrie. Va voi tine la curent cu acest eveniment.
Asadar Bob spune in felul urmator: fa-ti 2 liste pe 2 foi diferite. Una sa contina acele credinte, acele frici care te impiedica pe tine sa ai ceea ce iti doresti. Asa cum v-am spus cazul meu.. poate fi ca totul se obtine greu, poate fi orice fel de frica pe care o ai. Luati-va timp pentru acest exercitiu si notati-va cum va simtiti avand aceste credinte. Apoi pe a doua lista incercati sa schimbati aceste credinte in ceva pozitiv: e greu sa reusesti profesional inlocuiesti cu e usor sa reusesti profesional, e greu sa gasesti iubirea cu e usor sa gasesti iubirea samd. E un exercitiu foarte interesant. Cum te simti acum? Nu te simti mai aproape de visele tale? Acest exercitiu ne ajuta sa constientizam ceea ce ne saboteaza visele, constientizand aceste lucruri putem sa lucram cu ele si sa le eliminam din viata noastra. Poate nu o sa vi se para real ceea ce spuneti insa cu exercitiu veti reusi. Imediat dupa ce am facut acest exercitiu am vorbit cu cineva cu care nu am vorbit de multa vreme si care vroia sa stie ce mai fac. Ei... am inceput cu "e greu" insa mi-am dat seama imediat si m-am corectat... e deja un mare progres, deci acest exercitiu functioneaza de aceea il impartasesc cu voi.
Bob Procter este un om fenomenal si am sa va tin la curent cu multe din lucrurile pe care le-am invatat de la el.
In plus fata de ce a spus Bob eu am decis in felul urmator: In incheierea foii cu credintele limitative pe care am descoperit-o sa scriu: "Multumesc pentru aceste credinte limitative care au existat in viata mea si care m-au ajutat in felul lor chiar daca nu stiu care e acela, insa in acest moment DECID SI ALEG sa renunt la ele." Iar aceea foaie am rupt-o in bucatele si in acest timp mi-am imaginat cum aceste credinte se fac si ele bucatele incat nu se vor mai putea pune la un loc.
Iar foaie in care am scrie noile credinte am decis sa o citesc zilnic si sa simt cum ele devin realitate... sa le vad ca si cand sunt reale. Spre exemplu: E usor sa gasesti iubirea... Iubirea este deja in viata mea... etc.
Acest exercitiu poti sa il faci la un anumit interval de timp pentru ca in fiecare zi mai poti descoperi ceva despre tine.
Mai jos il aveti pe Bob vorbind despre credinte.



1 Comentarii:

Cristian Lisandru 13 iulie 2009 la 10:05  

Da, autocunoaşterea durează totată viaţa... Mereu am surpriza să constat că nu mă cunosc îndeajuns...

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog