Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Recunostinta


 
Sursa foto: Inmagine
Ma gandeam azi, cumva privind in urma, cat de mult m-am schimbat. Ma schimb zi de zi pentru in fiecare zi descopar ceva despre mine. Acum cativa ani buni obisnuiam sa tin usa asta spre mine aproape tot timpul inchisa... si cand o deschideam nu imi placea ce vad. Asa credeam eu atunci si vina nu era nicioadata a mea ci cautam tot timpul raspunsuri in exterior. Cautam apreciere in exterior, cautam recunoastere, cautam iubire, cautam viata mea in afara mea. Viata era in mine, viata este in noi, iar exteriorul este ceea ce proiectam noi, imaginea pe care o emitem noi din interiorul nostru. Greu de inteles asta si mai ales greu de admis. Cum adica proiectez eu in exterior ceva ce nu imi place? Cum ceea ce mi se intampla negativ e responsabilitatea mea? Ei.. este 100% responsabilitatea noastra. Viata pe care o avem e a noastra si doar a noastra si putem sa facem in asa fel incat sa o traim cu adevarat. Un prim pas pe care trebuie sa il facem este sa fim recunoscatori, sa apreciem cu adevarat si din suflet ce avem in viata noastra. Avem obiective, avem vise si le urmam... dar ce se intampla cu drumul spre visele noastre? Cum putem avea pace in suflet? Viata nu este doar o goana dupa fericire si vise implinite, viata inseamna sa vibrezi zi de zi din toata fiinta, sa simti ca traiesti in prezent, sa simti ca ESTI viu. 
Asadar vreau sa imi exprim si eu recunostinta pentru viata pe care o am azi. Multumesc lui D-zeu pentru ca SUNT si sunt asa cum sunt. Multumesc pentru parintii mei minunati, receptivi si un sprijin adevarat pentru mine. Multumesc pentru prietenii pe care ii am si care imi sunt tot timpul alaturi. Multumesc clientilor pentru ca au beneficiat de serviciile mele. Multumesc pentru oportunitatile si obstacolele pe care le-am intalnit in viata. Multumesc pentru sanatatea mea dar si pentru anumite probleme de sanatate pe care le am. Sigur aceste probleme imi transmit un mesaj. Multumesc pentru noul sediu pe care il am, pentru tot ce am achizionat si ma face sa ma simt pe drumul cel bun. Multumesc pentru faptul ca vad, aud, simt si traiesc cu adevarat. Multumesc pentru ploaie, multumesc pentru soare, multumesc pentru furtuna, multumesc pentru verde. Multumesc pentru ca pot merge, multumesc ca sunt libera. Mai sunt atatea lucruri pentru care am sa multumesc si uite... vedeti... toti avem pentru ce multumi si nu trebuie sa facem asta doar de Pasti si de Craciun sau de zilele noastre de nastere, ar fi bine sa facem asta zilnic si sa vedem ce norocosi suntem. Viata este frumoasa! Tu pentru ce esti recunoscator?

5 Comentarii:

Mikka 6 iulie 2009, 20:16  

Drumul spre visele noastre...
Draga mea, azi punem visele in corabia ce le va urca in Luna... Acolo, Luna plina le va tese si le va vraji, implinindu-le...
Vino si tu...
Trei nopti putem sa umplem Luna... Apoi vom astepta si vom povesti de primul dinre vise, implinit...
http://ceai-si-cafea-de-dimineata.blogspot.com/2009/07/veniti-sa-umplem-luna.html

Noapte de minune si de vise implinite, draga mea!

doareu 7 iulie 2009, 10:29  

Sunt recunoscatoare pentru tot ce am: o mama minunata, frumoasa, puternica, talentata, o sora angelica, ochi minunati -care atrag priviri, sanatate, prieteni, o oarecare urma de talent,sansa, loc de munca... tot!

gabi 7 iulie 2009, 15:14  

Vai cat de frumos ai spus totul !!!
Sunt recunoscatoare acum, in acest moment pentru ca esti ! Pentru ca iti simt energia si pentru ca ma umplu de bine. Vibrez, ma simt fericita !
Sunt extrem de recunoscatoare ca simt fericirea; ca o traiesc !
Ma angoasez putin si rar dar cred ca tot pentru a invata sa fiu recunoascatoare !
Multumesc suflet drag !

Cristian Lisandru 7 iulie 2009, 18:41  

Ar trebui să învăţăm cu toţii să trăim din plin fiecare minut şi să apreciem la justa valoare VIAŢA... Bine te-am regăsit!

rontziki 8 iulie 2009, 23:33  

Chiar in seara asta scriam despre faptul ca simpla absenta a unor motive grave de suferinta si nefericire, ar trebui sa constituie premisa suficienta pentru a fi putin mai fericiti :), mai multumiti cu ceea ce traim deja :) E inca in draft postarea mea pe tema asta, o sa urmeze in curand pe blog si mi-a placut fff mult postarea ta!!!

Sunt recunoscatoare pentru ca de ceva vreme reusesc sa traiesc si sa simt intr-adevar momentele placute ale vietii, sa ma bucur de toate lucrurile aparent marunte, in realitate insa foarte importante si multumesc ca pot face toate astea tocmai pentru ca nu mai exista in viata mea nici un motiv de suferinta...nici un bolovan in suflet care sa ma impiedice sa respir viata cu ce are frumos :)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog