Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Refresh vietii


Voi incepe cu o intrebare azi... Ati simtit vreodata ceva atat de intens incat stiati ca acel lucru se va intampla?! Nu ma refer la ceva negativ.. ci din contra la ceva pozitiv. Se spune ca simtim primejdia.. insa cum e insa sa simti ca spre tine se indreapta o minune.. ca aceasta va deschide usa vietii tale. Nu stiu sa ma explic si nu stiu ce se va intampla.. pentru ca n-ar fi minune daca as stii... insa simt... miros.. adulmec ceva. N-am luat-o pe ulei stai linistiti si nici droguri nu iau... e drept ca sunt foarte obosita insa. :) Insa nu pot sa trec peste acest sentiment puternic pe care il am. Tot azi veneam spre casa, trebuia sa imi iau bilet si venea deja un autobus. Am hotarat sa nu ma grabesc.. autobusul a venit.. a stat in statie.. eu imi luasem biletul.. parca ma astepta pe mine. Atunci m-am gandit.. oare in viata nu e la fel?! Unele masini ne asteapta sa ne duca in directia potrivita, altele nu ne asteapta... sau in altele vrem sa urcam cu totdinadinsul si ne duc in directii gresite, in altele refuzam sa urcam. Asa facem in relatii, asa facem cu jobul, asa ne jucam cu viata sau mai bine zis ea cu noi. Insa tot azi m-am gandit.. daca eu stau in statia nepotrivita... daca drumul meu spre minune nu de aici trebuie sa il iau?! Cautam uneori frenetic sa ne fie bine insa urcam in masina care nu trebuie, stam intr-o statie gresita, uitam sa coboram cand e cazul samd. Cum bine spunea Wayne Dyer imi pierd cheile in casa, se ia curentul, iar eu decid sa caut cheile afara pentru ca acolo am lumina. Am simtit nevoia sa dau un refresh vietii mele.. pot sa fac asta doar din interior si astfel se va schimba ceva in exterior. Promit sa va tin la curent! :)


5 Comentarii:

HTC photography 15 iulie 2009 la 03:45  

Delia, daca ajungi sa crezi cu toata fiinta ta ca ceva miraculos se va intampla...pai asa va fi! Noi suntem cei care atragem raul sau binele! Energia din noi stabileste magnetismul si polaritatea !
Ma-nclin.

Cristian Lisandru 15 iulie 2009 la 09:35  

Îmi place idee de refresh al vieţii...

Vladimir 15 iulie 2009 la 14:34  

Suna ca un "action verb" bun: refresh life. Sunt curios de efectele lui :-)

Cu drag,
V.

Călin 16 iulie 2009 la 14:03  

Oricum, atitudinea fată de autobuz e un lucru bun. I-am apreciat mereu pe aceia care nu aleargă, ca turma, după autobuz, metrou, tramvai.

Iar ideea de refresh e foarte bună. Desi new game nu se poate da, în viata reală, un refresh e binevenit.

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING 18 iulie 2009 la 16:49  

Gândirea pozitivă face minuni.Nu de geaba se spune să avem grijă ce ne dorim.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog