Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Strategic Consult are 1 anisor :)

 
Strategic Consult - We change your perspective!
Azi e o zi speciala pentru mine. Fac un 1 anisor de cand am decis sa fac ceva pe firma mea, 1 an de cand am avut primul meu sediu, 1 an de cand a inceput toata nebunia. Am o istorie foarte interesanta legat de acest inceput, insa ceea ce vreau eu sa va transmit e sa faceti ceea ce simtiti, chiar daca nu e usor, sa aveti curajul de a actiona. Eu nu aveam nici un client, nici un contract insa am stiut ca asta e menirea mea. Nu m-am inselat. A fost un an foarte greu, un an plin ochi de evenimente, multe placute dar si multe neplacute. Insa anul acesta simt ca am trait cu adevarat. Cand eram angajata mi se parea ca nu se intampla nimic, ca totul e la fel, aceleasi frustrari, aceleasi lucruri zi de zi... parca trecea timpul si mi se parea ca si viata mea trece la fel... fara a o trai cu adevarat. Cu bune cu rele asta s-a intamplat in aceasta perioada de cand am luat viata in maini si am avut curajul de a ma arunca in marea cea tulbure sau uneori calma a vietii. Probleme au fost si sunt, insa satisfactiile sunt mari, eu ma simt pentru prima data implinita profesional. E un sentiment inaltator si de aceea doresc ca toata lumea sa traiasca ceea ce simt eu. A trecut 1 an, mi se pare ca am trait cat in altii 5... 1 an plin, 1 anisor in care am realizat multe si de care sunt foarte mandra.  De azi am un alt sediu, langa cel vechi... si de azi am parte de un nou inceput. Imi vine sa topai si sa va imbratisez pe toti! Nu am sa uit insa ca si datorita voua si mai ales a sprijinului vostru am ajuns azi aici. Multumesc tuturor!

9 Comentarii:

Gabriela Tardea 1 iulie 2009 la 17:25  

felicitari si mult succes in continuare. Ma inspira ideea de a actiona fara sa stii exact ce te asteapta, fara sa fi avut nimic sigur ... asa cum spuneai..nici un client. Cred ca asta e adevarat success - cand te avanti in multitudinea oportunitatilor vietii, te increzi in visul tau si lupti sa il ajuti sa creasca. De multe ori in viata, noi suntem cei ce ucid propriile noastre vise si ne lamentam ca cei din jur sunt vinovati. Insa noi cum demonstram ca le protejam.
Esti o persoana foarte curajoasa. Ma aflu momentan intr-o situatie similara tie acum 1 an - asa cum il descrii tu...si uneori ma intreb daca sa ma avant inainte cu toate ca nu stiu ce ma asteapta. Povestea ta mi-a inspirat putin curaj...multumesc. La Multi Ani! si mult succes in continuare.
Gabriela

Geanina Codita 1 iulie 2009 la 18:47  

Felicitări!

Sunt convinsă că nu a fost un an usor , dar satisfacţiile ne fac să uităm de cele mai multe ori obstacolele.

Îmi plac luptătorii, îi ador!

Mulţi ani de aici înainte cu satisfacţii pe măsură!

Carol 1 iulie 2009 la 19:16  

...MULTI ANI INAINTE LA MANSA PROPRIEI AFACERI........dar sa nu uiti ca TIMPUL inseamna BANI,dar degeaba ai BANI daca nu mai ai TIMP......

dia.tia 1 iulie 2009 la 23:50  

meriti multe felicitari! chiar esti un exemplu de luptatoare! ar fi extraordinar daca ar avea mai multi curajul, avantul si increderea ta! da Doamne sa ai ocazia si puterea sa insufli toate astea tuturor celor ce iti vor iesi in cale! inca o data felicitari!

Delia 4 iulie 2009 la 13:09  

@ Gabriela - Multumesc! Istoria mea de inceput e interesanta... si a fost prima data cand am facut asa ceva. Sentimentul pe care il simti e de nedescris. Te sustin din tot sufletul si daca pot sa te ajut cu ceva nu ezita sa ma contactezi.

Delia 4 iulie 2009 la 13:11  

@ Geanina - Da... a fost un an greu si inca mai am multe de construit. Dar sa faci ceva pentru care simti si vibrezi din tot sufletul nu se compara cu o functie, cu banii, renume.. name it. Multumesc pentru aprecieri!

Delia 4 iulie 2009 la 13:14  

@ Carol - Asa e Carol... banii vin in urma a ceva... eu vreau sa am clienti multumiti, vreau ca munca pe care o depun sa aiba un impact, un folos. Daca se intampla asta ai si bani si valofici timpul pe care il ai.

Delia 4 iulie 2009 la 13:15  

@Dia.tia - Multumesc mult pentru aprecieri! Asta incerc sa fac.. sa transmit acest mesaj mai departe! Se poate oameni buni ca sa iti creezi viitorul pe care ti-l doresti!

Ana Thomas 15 iulie 2009 la 07:03  

Draga mea draga, bun regasit!
Te imbratisez si eu si iti doresc sa ti se implineasca in continuare tot ce iti doresti!
Esti o luptatoare si asta spune multe!Ma inspiri , si chiar daca nu comentez mereu iti citesc postarile intotdeauna cu atentie si interes!
Toate bune, OMULE!(;))

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog