Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Singuri in fata vietii


N-am mai scris demultisor... s-au intamplat multe. Imi cer scuze celor care ati comentat v-am citit insa nu v-am raspuns. :( De oboseala aveam senzatia in ultima perioada ca nu am sa reusesc sa fiu coerenta, ca o sa zic sau fac o prostie. :) Ei... v-am spus ca eu pornesc de "departe", acestea sunt ramasitele de perfectionism care ma tot urmaresc. Ma lupt cu aceste convingeri dar si cu altele. Uitasem ca viata e un joc, da un joc de puzzle, si de acolo ideea, dar prin acel articol incercam sa explic si ce fac eu profesional, ce inseamna sa fii coach. Se pare ca am reusit sa transmit mesajul si in luna septembrie voi tine 2 workshopuri "Viata TA ca un joc de puzzle: Hai sa aranjam piesele!". Recunosc sincer ca am fost surprinsa de rapiditatea cu care mi-ati raspuns. Deja am inceput sa fac inscrieri pentru workshopul din octombrie. :) Iar cei din alte localitati ma puteti contacta si poate ajung si pe la voi.

Revenind la subiect, am refuzat sa mai scriu si pentru ca imi venea sa ma plang, ca sunt obosita, ca nu o sa am concediu etc. Ei.. am refuzat sa mai fac asta, chiar daca a insemnat sa nu mai scriu, sa ma "izolez" o perioada. Si va vine sa credeti... am vizualizat o vacanta frumoasa... in Mallorca, iar aceasta s-a materializat. Da, o sa am o vacanta la sfarsitul lui septembrie si o voi avea EXACT acolo unde mi-am dorit. (am martori :)) Nu e asa ca e fenomenal sa ai vise si sa le vezi cum se materializeaza?! E unul din multele puzzle-uri pe care am reusit sa le fac. Insa nu reusim toate visele sa le materializam, explicatii sunt cateva: unele pentru ca nu sunt potrivite pentru noi si noi nu stim asta, unele nu vin atunci cand vrem noi si renuntam la ele, alteori ne agatam atat de tare de ele si nu facem decat sa le stricam singuri. :(.
Am o replica in cap de ceva vreme si nu imi da pace.
Se spune ca in fata mortii suntem singuri, eu cred ca si in fata vietii suntem singuri. Doar noi putem alege, doar noi suntem responsabili pentru viitorul nostru, doar noi putem trai viata, la fel doar noi cu mana noastra nu cu alta ne facem rau si credem ca ne hranim din relatii nepotrivite, din proiecte nereusite etc. De fapt e ca si cand ai manca acelasi fel de mancare toata viata, nici nu mai simti ca e sarat, piperat, e acelasi si nu l-ai schimba pentru nimic in lume. E ca si cand mergi in vacanta in alta tara si alegi sa mananci tot cartofi prajiti cu gratar cand ai putea incerca specialitatile locale?!
E drept ca suntem singuri in fata vietii insa de noi depinde cum privim viata noastra: "viata noastra e grea", "vremurile sunt grele", "trebuie sa le lupti ca sa reusesti in ziua de azi", "e greu sa gasesti pe cineva serios", asadar decidem sa ne luptam cu viata ca "daca e grea". Sau ne putem uita la viata altfel: trebuie sa o simtim, sa fim cu adevarati prezenti in ea, sa incercam alt gen de "hrana" si sa ne si distram cand ni se face rau daca o gustam.. asa ne cunoastem mai bine, sa privim viata ca fiind usoara, viata noastra ne implineste, oamenii pe care ii intalnim sunt frumosi si atunci cand zici ca te afli in fata vietii, o privesti ca pe un "show" in care esti tu, relaxat, implinit si fericit. Oameni dragi, just enjoy your life show! Si o recomandare: incercati in fiecare zi ceva nou! Jucati-va!



4 Comentarii:

Cristian Lisandru 24 august 2009 la 15:25  

Da, şi în faţa vieţii suntem singuri, de foarte multe ori...

aventoro 25 august 2009 la 23:09  

bine ai revenit la scris :)

Carol 28 august 2009 la 19:42  

....http://www.youtube.com/watch?v=YboyRujx6e4

Dani13 29 august 2009 la 22:28  

Corect,nu ne avem decat pe noi insine...asa ca de ce sa nu ne facem placerea de a trai,de a vibra cu fiecare clipa daruita pe acest pamant!
Continua sa scrii...merita!Urmaresc cu placere fiecare postare a ta :)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog