Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Sunt puternica... voi invinge frigul


A venit frigul... eu urasc frigul... evident ma intrebam azi de ce nu pot accepta o situatie pe care nu o pot controla? E frig, ploua, e urat si pot sa fac sa fie frumos in inima mea. N-am putut... cu fiecare ora ce trecea si cu fiecare "intalnire" cu frigul ma revoltam si mai tare. Imi spuneam ca eu pot sa aleg sa imi schimb starea, eu pot sa aleg sa imi fie bine, dar ceva din mine nu imi dadea voie sa accept aceste lucruri. Exista un blocaj. M-am tot gandit ce ma revolta de fapt?! Mi-am dat seama ca frigul ma face sa ma simt mica, ma face sa ma simt nesemnificativa, frigul ma face sa ma simt "fara puteri", eu care am reusit sa materializez vise, eu care am reusit sa vad viata altfel pana acum, frigul imi anula toate aceste lucruri. De aceea ma revoltam. Si mai e ceva... frigul ma face sa fug, sa ma ascund, sa caut un loc caldut si confortabil, iar eu am fost invatata sa ies in fata, eu m-am educat sa infrut viata, sa fac ceea ce imi place si sa ma simt bine. Si daca stau bine sa ma gandesc, ar mai fi ceva... frigul ma impinge sa caut caldura in bratele cuiva drag.
Normal ca nu imi dadea o stare buna, normal ca nu imi putea creea starea de bine.
Am coborat din norisor de ceva vreme... nu mi-a fost usor insa am simtit nevoia sa revin. Doar trebuia sa ma confrunt cu frigul si sa mai descopar ceva la mine. :) De maine am sa privesc frigul altfel... el ma face puternica, ma face o persoana deosebita pentru ca il accept, el ma ajuta sa vad caldura casei si caldura din sufletele noastre altfel... mult mai profund si cu o alta savoare. Ca e frig sau ca e soare pot face ceea ce imi doresc si pot sa imi materializez visele. Iar oameni dragi tot timpul am alaturi, asa ca o sa ii rog sa ma ia in brate mai des. :)



1 Comentarii:

Anonim 14 octombrie 2009 la 12:09  

Ai dreptate. Frigul este tot un maestru care ne învaţă multe lucruri. Mie îmi place vremea friguroasă... mă ajută să gîndesc la rece.

Numai bine.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog