Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Eu cine sunt?



Marti, 10 noiembrie, la Cluj va avea loc lansarea cartii lui Mihail Musat "Eu cine sunt?" in minunata locatie Origine. Sunt foarte incantata de aceasta lansare si incantata de a-l cunoaste pe Mihail personal, tinand mai mult legatura online. Daca ar trebui sa il descriu pe Mihail intr-un singur cuvant as zice: SENIN. Sa cunosti in ziua de azi o persoana senina, care tot ce face face din suflet, care daruieste si este acolo unde simte ca este nevoie de el, e de-a dreptul reconfortant. Cartea lui Mihail sunt convinsa ca va fi primita ca un cer senin dupa o perioada in care poate in vietile fiecaruia a avut loc o furtuna. Mihail e un exemplu de viata pentru fiecare dintre noi doar pentru ca este asa cum zice "un om simplu si traieste o viata simpla".
Ma gandeam sa raspund si eu la intrebarea EU CINE SUNT? :)
Ei, fiind foarte sincera cu mine mi-am dat seama de urmatoarele lucruri:
Eu spun ca SUNT Delia. Delia pentru ca asa au decis parintii mei. Asadar nu am nici un merit ca SUNT Delia. :)
Apoi eu SUNT azi AICI. Asa vrea Dumnezeu sa fiu. Deci nici un merit ca sunt azi aici.
Eu de fapt SUNT pur si simplu si ma bucur in fiecare zi de asta.

Tendinta noastra este ca atunci cand suntem intrebati cine suntem sa spunem ce ne defineste: eu sunt inginer, eu sunt trainer, eu sunt bruneta, eu sunt ambitios, eu sunt frumos etc.
Insa tu ESTI si daca nu esti coach sau nu esti ambitios, sau nu esti frumos etc. Eu incerc sa nu ma atasez de titluri, de anumite calitati etc.
Daca te atasezi de titluri si iti spui: Eu sunt MANAGER?! Si intr-o zi nu o sa mai fii manager vei avea senzatia ca te-ai pierdut pe tine.
Eu vreau sa fie de ajuns sa fiu. :) Inca mai lucrez la asta. Multumesc Mihail de intrebare! Acesta este raspunsul meu!
Va astept marti la lansare!



8 Comentarii:

Luciana 8 noiembrie 2009 la 22:24  

Mda, acest EU SUNT este o realitate pe care o traim zilnic dar probabil pentru ca este atat de evidenta o ignoram cu desavarsire si, asa cum spui si tu, ne identificam in general, cumva instinctiv deja, cu ceea ce facem, cu functia pe care o avem atunci cand raspundem la intrebarea cine suntem. Am trait si eu din plin aceasta experienta de a ma identifica cu ceea ce faceam nu cu ceea ce sunt si nu intelegeam de ce ma simteam haituita cumva si ca intr-un sens giratoriu fara iesire. Ii multumesc si eu lui Mihail si tie ca mi-ati deschis ochii si uite ca raspunsul meu la intrebarea "cine sunt eu?" mi-a venit acum spontan: SUNT UN OM FERICIT!

Mihail Musat 9 noiembrie 2009 la 10:23  

@ Delia - multumesc de gandurile bune si iti urez ca fiecare intrebare din carte, si nu numai, sa te conduca mai aproape de A FI :) Relaxeaza-te de dorinte si poate chiar si de visuri si permite-ti sa fii.

@ Luciana - zi de zi sa fii la fel :)

gabi 11 noiembrie 2009 la 12:46  

Delia,
sper ca a fost bine la lansare. Il felicit si eu pe Mihail Musat ca reuseste sa fie un om senin si simplu si ca in plus ofera celorlalti acest reper.

Iar tu...
tu...
TU ESTI MINUNATA !!!

dupa fiecare parcurgere a unui text de-al tau ma reconfortez.
Te pup !

Unknown 11 noiembrie 2009 la 13:43  

@ Luciana - ne-am cunoscut in atatea contexte si acum simt si stiu ca esti un OM fericit. Ceea ce nu puteam spune acum ceva vreme... hihi.. stim noi de ce.. ca acelasi lucru mi se aplica si mie. :)

@ Mihail - Multumesc pentru ocazia de a scrie aceasta carte. Poate am sa postez unele raspunsuri la intrebari pentru a deschide si altora apetitul pentru a descoperi cine sunt...

@ Gabi - draga mea, lansarea a fost una calda, plina de energie si emotie care ne-a patruns pe toti. M-am bucurat sa fiu alaturi de oameni frumosi.
Multumesc si de compliment si imi doresc sa ne vedem la un ceai sau o cafea saptamana viitoare cand voi fi la Bucuresti. Imbratisari!

Mihail Musat 11 noiembrie 2009 la 16:29  

Buna idee :)

Ana 25 noiembrie 2009 la 10:41  

Ceau ;)
Pentru ca vrem o iarna plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania "Un zambet pentru tine" la nivel national. Planul e sa impartim zambete prin oras si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!




Stim ca ai sustinut Free Hugs si ne gandeam ca poate ai fi interesat si de aceasta campanie.

Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://zambesc.lumebuna.ro/2009/11/campania-nationala-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 5 decembrie, la ora 14, sa imparti voie buna alaturi de noi.

Anonim 12 decembrie 2009 la 22:51  

www.armadaa.blogspot.com

Alex 30 ianuarie 2010 la 13:11  

Salutare tuturor,

Navigand am prins si eu vestea lansarii de carte de anul trecut si intr-adevar sunt cumva mai fericit ca exista si oameni care pot sa isi canalizeaza energia in mod public spre a exprima asa ceva. Nici macar nu e o exprimare.. cat o oglindire.
Daca imi impartasiti macar partial punctul de vedere atunci veti fi de acord ca toti ne scaldam in mod permanent in energie potentiala infinita si in Adevar pur. Depinde insa de fiecare in parte ce fel de deschidere are si cat de mult permite acestor doua constante universale unice si infinite sa se manifeste. As incerca si eu un raspuns la intrebarea "Eu cine sunt?" si as putea sa ies din pseudoanonimatul acestui post intr-un milion de feluri. Dar asta nu ar face decat sa imi dezvaluie una din cele un milion de posibile fatete ale propriului eu. Asa ca.. de ce sa ma disociez cand eu vreau sa tind spre o centrare?.. Drept urmare o sa indraznesc sa reformulez intrebarea. Si pentru mine, "Eu cine sunt?" devine "Sunt eu?" sau mai exact, sunt destul de centrat in momentul prezent incat sa fiu cu adevarat, la potential maxim asa cum si Dumnezeu ne vrea si ne asteapta? Ei bine, sunt din ce in ce mai mult. Si calatoria continua :)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog