Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Am renascut printr-o schimbare pozitiva


V-am tot amenintat de ceva vreme ca pregatesc ceva, o schimbare sau ma rog.. schimbarea am imbratisat-o si am lasat-o sa vina in viata mea.. pentru ca simteam ca ma indepartez de drumul meu.
Am scris mai multe despre ce inseamna aceasta schimbare in viata mea in articolul Schimbare Pozitiva de pe Empower. Realizam ceva in viata doar in urma unei schimbari, daca am fi ramas aceeasi am fi ramas in acelasi stadiu deci nu am fi realizat nimic. Oare in viata vrem sa "traim nimic", vrem sa nu ne realizam visele, oare scopul nostru in viata este sa dormim prin ea cat mai bine, profund daca se poate si sa ne trezim la 60 de ani ca am uitat de visele noastre, ba mai mult am crezut ca visele vin doar in somn si atunci le-am lasat acolo?!
Eu sunt azi ceea ce sunt pentru ca m-am schimbat si m-am schimbat foarte mult imbratisand schimbarile din viata mea. Chiar si atunci cand am crezut ca schimbarea care a venit fortat peste mine e cel mai groaznic lucru care mi se putea intampla mi-am dat seama ca de fapt aceea schimbare a fost cea care m-a dus spre implinirea viselor mele.
CRED cu tarie in schimbarile pozitive, sunt alaturi de oameni care fac schimbari majore in viata lor infruntandu-si frica. Anul acesta a fost un an in care am TRAIT cu adevarat. Am simtit cam tot ce mi-a adus viata in cale, cu bune si cu rele. Am avut parte atat de "succesuri dar si de esece" rasunatoare ambele si ma mandresc cu ambele. Insa datorita "esecelor" eu m-am schimbat iar azi am ajuns sa revin pe drumul meu. Sau din afara poate fi perceput acest pas ca si o nebunie. Am auzit de atatea ori ca sunt "nebuna" incat incep sa imi validez deciziile pe aceasta afirmatie. :) Cand imi zice cineva ca sunt "nebuna" deja e o confirmare ca sunt pe drumul cel bun. Da, poate sunt nebuna ca am renuntat la firma, asta am simtit insa. Da, poate sunt nebuna ca ma pun in slujba oamenilor, insa eu pentru asta simt ca am venit pe lumea asta. Da, poate sunt o idealista, poate viitorul pe care il vad eu e utopic, insa imi asum aceste lucruri. Ce vreau sa fac e atat de simplu si cred atat de necesar. Daca voi reusi impreuna cu voi ramane de vazut. Anul 2010 nu va fi un an usor economic, asta deja stim cu totii. Insa cu totii putem face ceva, iar puterea aceasta sta in inima fiecaruia. Ceea ce vreau eu sa fac este sa strang acesti oameni la un loc si sa ii ajutam. Pentru aceasta am lansat aceste grupuri de suport, iar aceste grupuri vor putea functiona la nivel national. Orice idee ai care crezi ca ar putea sa ii ajute pe ceilalti pentru a face o schimbare pozitiva in viata lor, ca e vorba de a impartasi experienta personal sau printr-un articol sau cum vezi tu contributia ta (este liber la idei) eu va voi sustine. Sub numele de Schimbare Pozitiva vreau sa luam putin din povara pe care multi o duc acum in spinare, sa inteleaga ca se poate trece peste orice obstacol daca DECIZI sa invii puterea ta interioara de a face asta. Daca ai nevoie de modele le vei putea gasi la noi. Daca vei avea nevoie de coaching sau workshopuri o sa fim aici. Insa puterea sta in tine.
Azi sunt ceea ce sunt datorita schimbarii, azi cand primesc zilnic mailuri de multumire de la oameni care se regasesc in articolele mele sau au fost la coaching sau workshopuri, simt ca fiecare dintre noi ii poate ajuta pe ceilalti. Oare nu ai vrea sa faci si tu o lume mai buna? Oare nu ai vrea si tu sa stii ca exista un loc unde poti sa iti regasesti puterea ta interioara? Eu cred ca da... si anul ce vine prevad ca vom fi o echipa mare dar mai ales o echipa inimoasa care va face diferenta in vietile multor oameni. E mult spus ca vom ajuta oameni, oamenii se vor ajuta singuri, noi insa vom fi alaturi de ei sa ii impulsionam si sa ii aplaudam. La sfarsitul lunii ianuarie vom avea gata si site-ul. Pana atunci ne gasiti pe Facebook si Twitter.  



5 Comentarii:

Brindusa (Brinda Dasha) 14 decembrie 2009 la 09:50  

Buna Delia,

Citind articolul tau aveam impresia ca imi citesc propriile-mi ganduri. Este exact ceea ce am simtit anul asta in viata mea, si eu am fost deseori catalogata "nebuna" pentru ca am renuntat la job pentru a ma dedica ajutorarii animalelor, o cauza pe care mentalitatea romaneasca o eticheteaza ca lipsita de importanta. Dar eu stiu ce stiu, ma ghidez dupa ceea ce simt si incerc sa privesc/primesc chiar si esecurile cu un "multumesc Tie Doamne pentru experienta care mi-ai dat-o". Trebuie sa invatam din orice, nu doar un succes ne deschide calea spre viitorul pe care-l visam, ci si un esec. Totul e sa avem maturitatea sa constientizam acest lucru si sa nu ne lasam coplesiti.
Mult succes in ceea ce faci.

Delia 14 decembrie 2009 la 11:50  

Bravo Brandusa... de oameni ca tine am nevoie alaturi. Oameni care si-au urmat muzica din interior si au reusit. Felicitari!

DOAR NOI 14 decembrie 2009 la 20:35  

Imi doresc o lume mai buna. Stiu ca vor veni timpuri grele. fac sa dau o mana de ajutor cu tot ce se poate!
Succes si numai bine!
Sa auzim de bine!

Ana Thomas 15 decembrie 2009 la 05:17  

Delia draga, bun regasit!
Felicitari inn primul rand pentru noua hainuta a blogului...imi place tare mult!
Iar pentru planurile si inimoasa ta actiune nu pot sa-ti doresc decat muuuult ,mult succes!
Sunt convinsa ca sufletul tau bun si dorinta de ajuta vor fi deasupra tuturor "relelor"!
As vrea sa ajut...dar sunt prea departe!
Cu mare drag, daca tu crezi ca pot face ceva de-aici.....voi face!
Alaturi de tine, numai cu ganduri bune si pozitive!

Apropos, de-a lungul sederii mele aici, cuvintele tale m-au ajutat enorm~!

Delia 15 decembrie 2009 la 23:03  

Draga mea,

Ajuti doar prin faptul ca imi trimiti ganduri bune si esti alaturi. Multumesc din suflet.
Eu o sa fiu intotdeauna aici.

Cu mult drag,

Delia

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog