Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Cadou pentru parinti




Ma tot gandeam ce cadou inedit as putea sa le fac parintilor mei si atunci mi-a venit ideea de a scrie un post dedicat in totalitate lor. Ei nu prea au acces la calculator si vor primi acest post sub brad in noaptea de Craciun, impreuna cu toate articolele mele scrise pana acum. :)
Sa va povestesc putin despre parintii mei minunati. Eu sunt o rasfatata pentru ca am fost binecuvantata cu astfel de parinti. Nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar pe care incerc sa il pretuiesc cat pot eu de bine.
Parintii mei sunt pentru mine o minune, si nu doar pentru mine ci si pentru cei care ajung sa ii cunoasca. Sunt alaturi de mine indiferent de deciziile mele cu care sunt sau nu de acord. Ma iubesc neconditionat si nu imi impun nimic. Daca imi este mie bine ei sunt multumiti si fericiti. Parintii mei au "crescut" cu mine in aceasta ultima perioada cand eu am trecut prin multe schimbari. Au incercat sa inteleaga ce fac, atat cat au putut, si sa ma sustina. Sa va povestesc:
Tata - care e o enciclopedie, are foarte multe cunostinte din diverse domenii si daca vreau sa aflu ceva pe el il intreb. Nu a avut insa sansa sa se dezvolte profesional asa cum ar fi vrut, a ramas un "simplu" profesor si fiind din zodia "fecioara" parca tot timpul isi impunea limite.. Ei, tata acum imi "fura" carti de dezvoltare personala din biblioteca si citeste o data cu mine, incearca sa inteleaga ce inseamna NLP-ul, ce inseamna sa gandesti pozitiv... si culmea a reusit. Azi am un tata care gandeste pozitiv, care se bucura mai mult de viata si care nu se mai limiteaza, intelege ca exista atatea moduri de a vedea viata si poti alege sa o vezi intr-o lumina pozitiva.
Mama - este de o caldura sufleteasca nemaipomenita. Toata lumea ajunge sa o indrageasca. Ea ma tot cearta ca nu ii spun mai multe din cate stiu sa aplice si ea. Asa am invatat-o cum ar fi sa isi gaseasca ceva de lucru, fiind acum in pensie... si a reusit exact asa cum a vizualizat. :) Mama este "directorul meu de marketing", ea imi face promovarea serviciilor si tot timpul are la ea ba un flyer, ba o carte de vizita. Aaaa... si cand lumea se uita crucis ca nu intelege ce fac, mama ii intreaba daca au auzit de NLP. :D Va dati seama cum ar fi sa aflati despre NLP de la o doamna de 57 de ani?! :) Este o persoana calda de la care eu am invatat ce inseamna bunul gust, daruirea din inima si multe alte lectii pretioase de viata.
As putea scrie multe despre ei dar ma opresc aici. 
Pana acum cativa ani ma "isterizam" din tot felul de nimicuri atunci cand veneau sarbatorile si nu reuseam sa apreciez ce "comori" am langa mine si sa ma bucur de ele, de niste parintii pe care poate unii dintre voi nu ii aveti sau nu ii mai aveti. :( 
Pana acum cativa ani de sarbatori aveam in gand doar cum ar fi fost daca sarbatorile ar fi altfel... fara sa ma gandesc ca aceste sarbatori SUNT si e atat de minunat ca le pot petrece si cu ai mei parinti dragi.
Caldura parinteasca nu poate fi inlocuita si ma bucur ca sunt invaluita de ea si ca traiesc bucuria de a fi in preajma lor.
Am invatat sa imi manifest afectiunea ceea ce este iar un pas mare in schimbarea mea.
Mama, tata va iubesc si va multumesc pentru afectiunea pe care mi-o purtati, va multumesc pentru increderea pe care o aveti in mine, pentru iubirea neconditionata pe care mi-o aratati in mii de feluri, de fapt va multumesc ca existati si multumesc inca o data lui Dumnezeu ca mi-a dat un asa mare dar. Si acestea fiind spuse: oare credeti ca mai e nevoie ca eu sa cer vreun cadou sub brad?! Nu, totul paleste in mintea mea si totul are sens pentru ca parintii mei sunt alaturi de mine. Altfel orice cadou n-ar avea culoare, n-ar avea savoare si nu m-as putea bucura de el. Existam si ne bucuram asta e mesajul meu de Craciun!

4 Comentarii:

Cristi C. 20 decembrie 2009 la 23:03  

Foarte frumos si adevarat.
Craciun Fericit Delia!

DOAR NOI 21 decembrie 2009 la 11:43  

Sa iti traiasca multi ani fericiti, Delia! Sa iti fie alaturi, sa te iubeasca si sa te sprijine... cu un zambet, o vorba buna, o imbratisare.
Sarbatori cu liniste, belsug si lumina!
Cu mult drag,
Claudia

Unknown 21 decembrie 2009 la 15:11  

Felicitari! si fi fericita inca o data.
Ma bucur mult de asemenea poveste, de parinti iubiti si iubitori.
Asa, bucurandu-ne, poate ajungem si noi intr-o zi. Sau deja suntem? cei care avem copii mici, ca ei in inocenta lor, nu stiu decat sa ne iubeasca, chir de nu meritam pe deplin uneori.
Sper/incerc sa trezesc si in sufletul meu recunostinta ca exista!
Cu drag,
tot o Claudia

Geanina Codita 24 decembrie 2009 la 12:15  

Sărbători liniştite şi pline de iubire alături de cei dragi!

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog