Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

O noua viata



Ma gandesc mult in ultima vreme la ce "timpuri interesante" traim, evit sa folosesc timpuri "grele". Daca pana acum lucrurile mergeau, asa de la sine, dar mergeau, acum nimic nu mai merge, acum se simte ca nu avem o directie, nici noi ca tara, unele firme si pana la urma fiecare dintre noi care daca am mers pana acum la intamplare suntem scuturati si pusi sa ne cautam directia, sa ne cautam pe noi. Grea sarcina avem!
Eu simt iar nevoita sa renasc, ma simt iar nevoita sa mai dau jos o foita, sa mai curat trandafirii de spini... sa fac curat de tot felul de buruieni care s-au adunat in viata mea, cu voia sau fara voia mea. Dar aceste buruieni daca nu vor fi indepartate imi vor sugruma orice traire, orice proiect, orice gand bun.
Ma simt invadata de credinte si ganduri de genul: "si cum va fi?!" insa ma lupt cu ele. Viitorul meu stiu ca mi-l pot creea singura si perioada urmatoare este doar o schimbare de macaz, atat tot.
Incerc sa vad viata intr-o lumina calda si frumoasa desi afara e frig. Aceasta lumina calda si frumoasa e data de clientii mei, cursantii mei si proiectele mele care sunt bine primite si ajuta multa lume. Asta ma face sa merg inainte si asta ma face fericita.
Mesajul meu acum este: eu sunt, eu merit, eu am limitari, eu exist, eu fiintez, eu daruiesc, eu iubesc... intr-o viata noua.




Sustineti oameni care fac diferenta: Eu il sustin pe Mihail

Iubesc oamenii frumosi, oamenii care iubesc viata.
Iubesc oamenii deschisi, curajosi si care nu doar VOR sa faca ceva pentru noi toti ci chiar fac asta.
Acesti oameni sunt calzi, minunati, emana o energie care te magnetizeaza.
Intalnesc tot mai multi astfel de oameni in viata mea si ma simt onorata. Ma uit la ei cu admiratie si incerc si eu sa imi mai trimit ego-ul la plimbare.
Unul dintre acesti oameni este Mihail Musat. Desi nu ne-am cunoscut inca personal, prin ceea ce este, prin ceea ce face emana atata puritate, bunatate, credinta si iubire de oameni incat nu poti sa nu fii alaturi de el si de proiectele lui. 
Atat el cat si oamenii de langa el, pe care i-a magnetizat, fac o treaba minunata in a ajuta lumea sa fie mai buna. Au tot respectul meu si toata pretuirea mea.
Am hotarat sa il sustin si eu pe Mihail in campania Cautam oameni mari. Sunt convinsa ca multe proiecte pe care le are in plan vor lua viata si mai ales vor schimba vieti. 
Eu te indemn sa il sustii si tu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont pe cautamoamenimari.ro si sa il votezi aici in fiecare zi in cele 10 zile ale campaniei, intre 19-28 octombrie.

Va recomand sa va uitati in jurul vostru si sa promovati orice om bun, orice initiativa laudabila. Nu spuneti ca nu se poate, avem nevoie de oameni care pot visa la o lume mai buna. E important sa formam o comunitate, doar asa putem face diferenta.


Sustine un om bun

Sunt puternica... voi invinge frigul


A venit frigul... eu urasc frigul... evident ma intrebam azi de ce nu pot accepta o situatie pe care nu o pot controla? E frig, ploua, e urat si pot sa fac sa fie frumos in inima mea. N-am putut... cu fiecare ora ce trecea si cu fiecare "intalnire" cu frigul ma revoltam si mai tare. Imi spuneam ca eu pot sa aleg sa imi schimb starea, eu pot sa aleg sa imi fie bine, dar ceva din mine nu imi dadea voie sa accept aceste lucruri. Exista un blocaj. M-am tot gandit ce ma revolta de fapt?! Mi-am dat seama ca frigul ma face sa ma simt mica, ma face sa ma simt nesemnificativa, frigul ma face sa ma simt "fara puteri", eu care am reusit sa materializez vise, eu care am reusit sa vad viata altfel pana acum, frigul imi anula toate aceste lucruri. De aceea ma revoltam. Si mai e ceva... frigul ma face sa fug, sa ma ascund, sa caut un loc caldut si confortabil, iar eu am fost invatata sa ies in fata, eu m-am educat sa infrut viata, sa fac ceea ce imi place si sa ma simt bine. Si daca stau bine sa ma gandesc, ar mai fi ceva... frigul ma impinge sa caut caldura in bratele cuiva drag.
Normal ca nu imi dadea o stare buna, normal ca nu imi putea creea starea de bine.
Am coborat din norisor de ceva vreme... nu mi-a fost usor insa am simtit nevoia sa revin. Doar trebuia sa ma confrunt cu frigul si sa mai descopar ceva la mine. :) De maine am sa privesc frigul altfel... el ma face puternica, ma face o persoana deosebita pentru ca il accept, el ma ajuta sa vad caldura casei si caldura din sufletele noastre altfel... mult mai profund si cu o alta savoare. Ca e frig sau ca e soare pot face ceea ce imi doresc si pot sa imi materializez visele. Iar oameni dragi tot timpul am alaturi, asa ca o sa ii rog sa ma ia in brate mai des. :)



Pe norisor... NU aduceti furtuna!



Asa cum stiti "sunt" plecata... undeva pe un norisor. Atunci cand revii de undeva si te intorci in mediul de zi cu zi, daca stai sa observi cu adevarat ce se intampla in viata ta iti dai seama de ce te molipsesti. Daca nu faci asta te trezesti traind din nou aceeasi viata, te ia valul si problemele. Eu dragii mei refuz sa cobor de pe norisor, asa bine observ viata de acolo... Lumea este agitata, azi pe strada s-au impins si lovit de mine zeci de oameni (am avut de mers pe jos), nu tu pardon, nu tu nimic. Insa refuz sa ma enervez ba mai mult le trimit ganduri bune, probabil se grabesc, probabil nu m-au vazut etc.. Mi s-a intamplat sa comand una pe o terasa si sa primesc altceva, in loc sa ma enervez coborand de pe norisorul meu, am ales sa platesc ce mi s-a adus insa pe aceea terasa nu am sa mai merg. Si exemple de acest fel continua.. lumea in jurul meu este agitata, stresata, nervoasa, nemultumita. Ii inteleg, insa eu prefer sa vad viata din alta perspectiva. Aleg echilibrul, aleg sa nu ma enervez, aleg sa fiu calma, aleg sa ma bucur de lucruri simple care ma fac vie, de fapt aleg sa ma detasez de lucruri marunte si neplacute si sa ma asociez cu acelea care imi fac placere. Unele aspecte nu le pot schimba oricat as incerca, insa pot schimba atitudinea mea fata de ele. Eu aleg altceva asadar daca cineva ma injura, eu ii zic o vorba buna, daca cineva se uita urat la mine eu ii zambesc, daca cineva imi spune ca nu pot sa fac ceva ii zambesc si ii spun: visele mele devin realitate samd. Viata merita privita altfel, viata nu trebuie irosita cu lucruri marute, inutile si pe care nu le poti controla. Viata are gust, are savoare... de ce oare de multe ori alegem sa o facem prea acra, prea sarata, prea dulce incat ni se face rau?! Noi singuri ne condimentam viata. Eu prefer sa fiu pe norisor si presar ganduri bune spre voi, nici prea dulci, nici prea sarate, dar ganduri bune bune. E bine asa? Am insa o rugaminte: NU aduceti furtuna!


Plutesc



Am revenit... am avut o perioada atata de faina, atat de linistita, plina de soare in suflet si cu o deschidere atat de mare spre devenirea mea. De cand suntem micuti visam cum o sa fie viata noastra cand o sa fim mari, sau pe vremea mea aveam acele oracole in care scriam ce ne dorim. :) Ei.. nu neaparat ceea ce am realizat conteaza ci cum ma simt acum. E minunat sa te simti bine tu cu tine, sa iti simti sufletul usor ca un fulg de nea. Senzatia ca pot obtine tot ce imi propun, ca pot sa imi fac visele sa devina realitate e minunata. Dar stiu de asemenea cat sunt de mica, stiu ca cineva stie mai bine ce e potrivit pentru mine.
Am reusit in ultima luna sa renunt la lupta, stiu ca toate se aranjeaza. Sunt convinsa ca tot ce am trait, bun si rau, a avut un rost. De asemenea am convingerea ca viata mea intra pe un nou fagas, un fagas in care am de o parte si de alta copaci frumosi, copaci care ma vor veghea, am convingerea ca o sa am parte de multa bogatie, mai ales bogatie sufleteasca si stiu ca nu voi fi singura pe acest drum. Cand esti tu impacat cu tine incepi sa fii rasplatiti si darurile pe care le primesc nu mai contenesc. Chiar daca sunt constienta ca imi lipseste o bucatica de iubire stiu ca ea exista undeva si va veni in viata mea la timpul potrivit.
Profesional am multe de daruit insa am facut multe greseli, greseli de adolescenta, din care am invatat si pot merge mai departe.
Senzatia pe care o simt acum e aceea de plutire, inca sunt pe un norisor deasupra drumului meu, noului meu fagas.... voi ateriza curand, lin si frumos. :)
Sa nu va mirati daca ma veti vedea topaind sau cu un zambet larg pe fata, sa nu va mirati daca ma vezi vedea visatoare... inca plutesc.
Nu imi doresc decat sa aveti si voi sansa de a gusta din aceasta stare pe care o am eu acum. Inchei dansand pe melodia de mai jos....




Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog