Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Cred in tine... cele mai puternice cuvinte



Tot auzim cat de importanta este iubirea de sine, da auzim ca e important sa facem ceea ce simtim noi si sa nu ne lasam influentati de cei din jur. 
Da, toate aceste "teorii" sunt adevarate, dar atunci cand esti lipsit de resurse, atunci cand ajungi la fundul sacului nu reusesti sa te iubesti oricat ai incerca si tot ce auzi e doar ceea ce iti spun ceilalti. Important e sa nu ajungem acolo si sa gasim un echilibru dar pana atunci ce facem? 
Vorbim despre gandire pozitiva, dar nu poti sa iti schimbi viata precum ai schimba un bec. Nu poti sa iti schimbi niste tipare de gandire, care sunt ca niste drumuri bine batatorite, de azi pe maine.
Intai inveti sa iti asculti vocea inimii, da si o auzim cu totii dar de cele mai multe ori ceea ce ne spune ea ni se pare absurd.. ca "doar cine sunt eu sa fiu capabil de .... " nu-i asa? 
Apoi cel mai important lucru, din perspectiva mea, este ca cineva drag sa aiba incredere in tine. Cred ca esential pentru transformarea ta personala, si vezi ca nu zic dezvoltarea ta personala.. este ca cineva drag sa creada in tine, sa te accepte neconditionat. Iti mai aduci aminte cand erai mic si mama sau tata te-a incurajat si ai reusit in ceea ce ti-ai propus?! Mai tii minte ce sentiment inaltator era! Sau poate un profesor drag tie ti-a spus ceva care te-a marcat pozitiv pana in ziua de azi.. doar pentru ca a crezut in tine. 
Asadar atunci cand cei din jurul vostru incep sa isi asculte vocea si se confeseaza voua va rog insuflati-le incredere, fiti alaturi de ei neconditionat si incetati sa ii mai judecati. 
Cred in tine, sunt alaturi de tine sunt cele mai importante cuvinte pe care le puteti spune cuiva care vrea sa isi schimbe viata. Daca ii mai dati o imbratisare si un zambet puteti fi siguri ca persoana respectiva isi va lua zborul spre implinirea viselor. Da, apoi persoana va invata sa se iubeasca pe sine, da, apoi persoana va face distinctia intre ceea ce ii spune sufletul si ceea ce ii spun altii, dar doar dupa ce va stii ca este acceptata neconditionat si nu inainte. 
Te poti intreba si daca eu o pierd pentru ca o ascult si ea urmeaza un drum separat de mine? Ei.. vestea este ca ori il va urma ori va fi nefericita si nu ii vei face decat mai mult rau. Acceptand pe cineva neconditonat inseamna sa iti asumi si riscul ca persoana aceea va pleca din viata ta. Fiecare avem un drum si o misiune aici asa ca e important sa intelegem ca tot ceea ce se intampla se intampla spre binele nostru. De ce se alegem sa constrangem o persoana sa fie nefericita doar pentru ca noi asa "credem" in loc sa o lasam sa fie libera si sa aleaga ea ce inseamna fericirea, poate alaturi de noi.. poate nu. 
Sa fii alaturi de persoana care vrea sa fie ea insasi e cel mai frumos dar pe care il poti face pentru ea.

E atat de putin ceea ce cerem si atat de putin ceea ce putem oferi, si asta doar avand inima deschisa. 

Asadar daca ti-ai ascultat vocea inimii si stii ce ai de facut sa stii ca eu cred in tine. 

Follow your heart
Let your love lead through the darkness
Back to a place you once knew
I believe, I believe, I believe in you
Follow your dreams
Be yourself, an angel of kindness
There's nothing that you cannot do
I believe, I believe, I believe in you







Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog