Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Eu cine sunt?



Marti, 10 noiembrie, la Cluj va avea loc lansarea cartii lui Mihail Musat "Eu cine sunt?" in minunata locatie Origine. Sunt foarte incantata de aceasta lansare si incantata de a-l cunoaste pe Mihail personal, tinand mai mult legatura online. Daca ar trebui sa il descriu pe Mihail intr-un singur cuvant as zice: SENIN. Sa cunosti in ziua de azi o persoana senina, care tot ce face face din suflet, care daruieste si este acolo unde simte ca este nevoie de el, e de-a dreptul reconfortant. Cartea lui Mihail sunt convinsa ca va fi primita ca un cer senin dupa o perioada in care poate in vietile fiecaruia a avut loc o furtuna. Mihail e un exemplu de viata pentru fiecare dintre noi doar pentru ca este asa cum zice "un om simplu si traieste o viata simpla".
Ma gandeam sa raspund si eu la intrebarea EU CINE SUNT? :)
Ei, fiind foarte sincera cu mine mi-am dat seama de urmatoarele lucruri:
Eu spun ca SUNT Delia. Delia pentru ca asa au decis parintii mei. Asadar nu am nici un merit ca SUNT Delia. :)
Apoi eu SUNT azi AICI. Asa vrea Dumnezeu sa fiu. Deci nici un merit ca sunt azi aici.
Eu de fapt SUNT pur si simplu si ma bucur in fiecare zi de asta.

Tendinta noastra este ca atunci cand suntem intrebati cine suntem sa spunem ce ne defineste: eu sunt inginer, eu sunt trainer, eu sunt bruneta, eu sunt ambitios, eu sunt frumos etc.
Insa tu ESTI si daca nu esti coach sau nu esti ambitios, sau nu esti frumos etc. Eu incerc sa nu ma atasez de titluri, de anumite calitati etc.
Daca te atasezi de titluri si iti spui: Eu sunt MANAGER?! Si intr-o zi nu o sa mai fii manager vei avea senzatia ca te-ai pierdut pe tine.
Eu vreau sa fie de ajuns sa fiu. :) Inca mai lucrez la asta. Multumesc Mihail de intrebare! Acesta este raspunsul meu!
Va astept marti la lansare!



Change



Trec printr-o perioada de transformare, a mea ca profesionist dar evident si a mea ca om. Scriu, incurajez si pledez pentru ascultarea vocii interioare pentru ca ea e cea care te directioneaza, ea e cea care iti arata semnele daca esti sau nu pe drumul TAU. Fac ceea ce fac cu mare placere insa contextul in care lucram nu ma lasa sa ma desfasor asa cum mi-as fi dorit, nu ma lasa sa ofer mai mult. Iar eu cred ca misiunea mea profesionala este sa ofer celorlalti comorile pe care le descopar si sa ii ghidez in descoperirea bucatilor de PUZZLE necesare pentru a avea viata pe care si-o doresc. Lucrurile se vor schimba... si cu siguranta in bine pentru ca am deja semne ca am revenit pe drumul MEU. Va mai dura putin si stiu ca va dura o perioada sa ma obisnuiesc cu gandul unui abandon dar o data cu acest abandon stiu ca voi renaste. In viata trebuie sa inveti sa renunti, trebuie sa inveti ca unele puzzle-uri nu se pot face si sa incepi unul nou. Puzzle-ul pe care l-am inceput nu m-a condus spre viata pe care mi-am dorit-o. Voi incepe altul, cu toate riscurile implicate pentru ca asta SIMT. Atunci cand te zbati prea mult, atunci cand ti-e greu de nu mai poti intreaba-te daca te-ai ratacit? Daca nu cumva ti-ai abandonat misiunea? Nu astepta! Prima data cand simti asta actioneaza, revino-ti! Gandeste-te doar asa... e ca si cum ai avea un puzzle, te-ai chinuit sa il faci, ai depus efort, timp, ai studiat etc. Mai ai putin.. insa exista un punct mort, nu gasesti o bucatica de puzzle nici in ruptul capului. Ai mai avut semne pe parcurs dar pana la urma cu mult mult efort ai reusit sa le depasesti si sa gasesti bucatica. Dar e tot mai greu. Daca insa reactionai mai devreme, iti urmai vocea interioara, incepeai un alt puzzle, bucatile vin usor spre tine... NU UITATI IN VIATA NU TREBUIE SA NE FIE GREU. Asa suntem invatati, insa poti atrage in viata ta acele bucati de puzzle, chiar fara sa fii nevoit sa le cauti. Vedeti ca folosesc conceputul de "puzzle" pentru ca viata mea, viata ta e ca un joc de puzzle. Eu voi incepe un nou puzzle, data oficiala de lansare va fi 06.12.2009, va fi un cadou de Mos Nicolae pentru mine, dar mai ales pentru voi toti, pentru ca tot ceea ce fac este sa incerc sa ofer cat mai mult. Am ajuns de la faza de dezamagire la faza de entuziasm... mi-am regasit bucuria si am convingerea acum ca schimbarea din viata mea este una pozitiva.
Vreau doar sa va reamintesc ca vom avea la Cluj al patrulea workshop "Viata TA ca un joc de puzzle: Hai sa aranjam piesele! pe 7 noiembrie. Mai sunt putine locuri. De asemenea voi tine acest workshop si la Bucuresti in data de 19 noiembrie. Va doresc un cer senin!


Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc

”TopHabits-Inspiratie,

clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900
Serginiu.com
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
toateBlogurile.ro
povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori
Lume Buna - Partea frumoasa a lumii din jurul tau

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog