Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Sarbatori minunate!

A venit si vremea sarbatorilor... sunt la o respiratie de geamul nostru... de inima noastra. Pentru prima data reusesc sa le privesc altfel, detasat dar sa ma bucur de ceea ce imi aduce mie implinire si seninatate. Nu fac urari gratuite sau formale, ci din suflet si neasteptand nimic in schimb, cum trebuie sa recunosc faceam in trecut, suparandu-ma daca cineva "uita" de mine. Pentru prima data nu mai sunt agitata si stresata pentru ca darurile pe care le am eu de daruit nu se afle in magazine.. ci vin din sufletul meu.. si sunt convinsa ca acei oameni dragi mie aprecieaza ce am eu de oferit. Anii trecuti faceam bilanturi, faceam socoteli, ma simteam neimplinita, nemultumita, parasita si lista ar putea continua... si incercam sa "compensez" prin a-mi stresa apropiatii cu bradul, masa, cadourile, toate sa fie "perfecte". Chiar daca inca imi lipseste un om drag alaturi, pot sa ma bucur altfel de sarbatori, pentru ca am realizat care sunt lucrurile importante in viata mea, am realizat ca ma legam de nimicuri, ca nu stiam aprecia ce am si ma plangeam prea mult pentru ce NU aveam. Asadar anul acesta am decis sa privesc sarbatorile cu ochisori de copil... care il asteapta cu nerabdare pe Mosu', care are inocenta in privire si se bucura de orice mica atentie. Imi doresc ca si voi sa incercati acest lucru, sa iubiti cu tot sufletul, sa va invingeti temerile, sa aveti incredere ca visele pot deveni realitate, sa daruiti fara sa asteptati nimic in schimb.

Sa aveti parte de sarbatori minunate pline de dragoste si privite prin ochi de copil.


Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog