Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Articolul nr 100 Nostalgii - Wind of ChangeAti crezut ca am plecat in vacanta?! N-am scris de un timp... nu am plecat INCA in vacanta.. vizualizez insa intens. :)

Azi pe cand sa scriu mi-am dat seama ca acesta este articolul cu nr. 100 de pe blog. Imbatranesc ce mai... dar devin tot mai inteleapta, as fi vrut sa spun cu toti boii acasa... insa tocmai asta e descoperirea mea.. "nebunia" de zi cu zi, faptul ca pot sa traiesc intr-o totala nesiguranta ma face "Delia cea de azi". Nu altcineva... ci eu pur si simplu, fara certitudini, fara a cere dovezi, fara a avea controlul.. ci acceptand viata asa cum e, visand si intelegand ca "cineva acolo SUS" are un plan pentru mine si stie el mai bine decat mine ce am de facut... eu doar urmez muzica. :)

Simt un aer de schimbare... il simt de ceva vreme... stiu ca ceva se va intampla.. ca viata mea se va schimba. N-am idee cum, nici nu vreau sa stiu... are altcineva grija de asta.

Insa am avut multe nostalgii in ultima perioada, primul blues pe care l-am dansat cu un baiat... doamne ce vremuri..., primul sarut, discutiile puerile despre OZN-uri cu primul meu prieten, privitul stelelor cu un alt prieten de al meu etc. Momente, amintiri, dar in principal TRECUT... trecut pe care vreau sa il "arunc" intr-o cutie pe care sa nu o mai deschid sau daca o deschid sa imi transmita: au fost doar momente nimic altceva... Inevitabil te mai uiti in urma, n-am regrete sau poate singurul regret pe care il am e ca nu am invatat la timp lectiile vietii, lectii care m-au urmarit mai mult decat era cazul. Eu stiu ca simt prea mult si apoi mi-e greu sa ma detasez, sau poate numai asa pricep lectiile vietii "the hard way". Acum daca ma gandesc bine.. am aceeasi inocenta ca si la prima dragoste... cred ca aici n-am evoluat.. sau poate asta o fi farmecul meu.
Nostalgii simt cand ma gandesc la primele articole, la primele randuri trimise de mine in "Delinewsletter"... am trecut prin multe, am aflat multe dar inocenta, naivitatea mi-am pastrat-o. Va dati seama ca nu e bine pentru business.. dar ma reprezinta.. Poate am nevoie sa ma maturizez... simt ca voi afla curand.

Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow dream away
In the wind of change Walking down the street
Distant memories
Are buried in the past forever


5 Comentarii:

Cristian Lisandru 4 august 2009, 11:19  

"Insa am avut multe nostalgii in ultima perioada, primul blues pe care l-am dansat cu un baiat... doamne ce vremuri..., primul sarut, discutiile puerile despre OZN-uri cu primul meu prieten, privitul stelelor cu un alt prieten de al meu etc. Momente, amintiri, dar in principal TRECUT..." - te răgăsesc cu mare plăcere... Nostalgiile sunt hrană, de foarte multe ori...

Oana G 4 august 2009, 19:19  

Felicitari pentru perseverenta de a ne impartasi si noua din gandurile tale, din care intotdeauna avem ceva de invatat, si asteptam cu nerabdare si viitoarele postari, la fel de pline de sinceritatea si naivitatea de care vorbeai tu, care dau culoare si sens trairilor tale, asa cum esti tu, Delia...iar la cand ajungi sa postezi si blogul cu numarul 1000 sa fie cea mai fericita zi din viata ta si sa ne-o impartasesti si noua. Multe succese si putere de a merge mereu inainte ;)

Adrian 5 august 2009, 13:39  

la cat mai multe postari.
ce ne-am face fara nostalgii? si totusi au importanta lor in viata noastra, ne aduc aminte de unele clipe care s-au imprimat adanc in filele sufletului nostru.
numai bine.

Rontziki 8 august 2009, 17:18  

De azi inainte adresa de web a blogului meu este:

http://rontziki.blogspot.com/

Am rugamintea sa o inserati pe aceasta in blogroll, cu promisiunea ca nu se va mai schimba :) …iar, daca uitati sa faceti asta, nu e nici o problema pentru ca, la o simpla cautare google dupa “rontziki”, dati direct de blogul meu :)

Last Post
“Rebranding :))
08 august 2009

Uite-asa, am avut niste revelatii si am simtit nevoia unui rebranding :) …”

Mel 10 august 2009, 23:56  

Buna Delia :) Am un premiu pentru tine , un premiu pe care si eu l'am primit la randul meu de la Gabrielle. E pe blogul - amor fati-. Te asteapta sa il preiei :)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog