Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

2 ani1 iulie 2008 a fost ziua in care cariera mea a luat o noua directie, ziua in care am indraznit sa imi urmez chemarea interioara. M-am abandonat misiunii mele, nestiind incotro voi merge insa fiind constienta de fiecare pas si muncind enorm de mult. Ma gandeam intr-o zi ca nu am mai trait demult entuziasmul si vibratia pe care am avut-o atunci si ma "fortam" sa reeditez acea stare. Apoi am inteles ca nu am cum, ca acum sunt cu totul alta persoana, e ca si iubirea, la inceput "arde", esti cu capul in nori si simti ca zbori, apoi ajungi la o iubire matura, impacata, linistita.
Acum 2 ani am inceput activitatea mea de Coach, trainer si consultant HR pe firma mea Strategic Consult. Initial partea de coaching urma sa fie ultima pe lista serviciilor pentru ca aveam deja o bogata experienta in HR si "logic" aceasta ar fi primat. Insa lucrurile nu au stat deloc asa pentru ca era clara chemarea mea ca si coach si incet incet coachingul a devenit principala mea activitate. Anul trecut, la 1 anisor, dupa multa munca supravietuisem si mai mult decat atat aveam tot mai multe confirmari ca sunt pe drumul cel bun. Nu duceam lipsa clientilor si evoluam pe zi ce trece insa ceva lipsea. Atunci am realizat ca e timpul sa ma reinventez, ca nu mai fac totul "strategic", iar "consultanta" fac destul de putin, coachingul si trainingul devenind serviciile principale pe care le ofeream. Asadar simplu nu mai "vibram" cu firma, cu contextul, era o bucatica de puzzle care nu se mai potrivea. Stim cu totii ca poti fi extraordinar insa e important sa gasesti si locul in care sa te desfasori la adevaratul potential. Firma ma limita sau mai exact spus perceptia mea despre firma si modul in care o conduceam ma limita. Atunci iar m-am abandonat si am decis sa fac o schimbare intr-un moment in care multi mi-au spus ca nu e cazul. Stiam doar ca vreau sa inspir oamenii, ca vreau sa fiu alaturi de ei sa faca schimbari pozitive in viata lor si ca vreau sa ajung la cat mai multe persoane. Dupa ce am stabilit ceea ce imi doresc totul a venit de la sine si asa am creat "Schimbare Pozitiva". In acel moment s-au aranjat multe in viata mea, am gasit persoane minunate care mi s-au alaturat pe acest drum, a fost un moment in care usi inchise de ceva vreme mi s-au deschis usor, asta pentru ca vibram din nou, pentru ca asta era cursul firesc. Activitatea s-a extins, am inceput sa dau mai departe si asta ma imbogateste fenomenal. Acum dupa drumul acesta parcurs n-as schimba nimic, am avut multe greutati insa acestea m-au facut ceea ce sunt azi. Atunci cand iti gasesti misiunea profesionala nu se termina totul, abia atunci incepe totul pentru ca in fiecare zi esti provocat sa devii din ce in ce mai bun, in fiecare zi cresti insa doar daca te abandonezi si reusesti sa iei fiecare intamplare din viata ta ca pe o lectie. Daca inveti ajungi sa primesti nota maxima, daca nu, va reaparea in viata ta. 

Tin sa le multumesc tuturor celor care in acesti 2 ani au fost alaturi de mine: clienti, prieteni, colegi. Oameni dragi, oameni care m-au inspirat sa fiu ceea ce sunt azi. Chiar daca ati venit in viata mea pentru o ora sau pentru o viata, eu va multumesc. Pentru cei care veti veni in viata mea, va astept sa facem impreuna "schimbari pozitive". :)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog