Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Apel la trezireAm ajuns la concluzia ca suntem atat de limitati si suntem tot timpul intr-un "santier de constructie". Toata viata nu facem altceva decat sa invatam si sa experimentam. Oare incetam vreodata? Oare e atat de greu sa fim pur si simplu?
Da, actiunea este necesara, decizia e necesara... insa conteaza de pe ce vibratie vine. Daca in viata vrei sa ai parte de iubire sau de un job care sa te implineasca spunem ca trebuie sa facem ceva pentru asta.. ok.. nu zic ca nu trebuie sa faci dar ceea ce ii ceri universului nu este sa iti aduca acel job sau acea iubire ci ii spui: adu-mi in cale ce am de facut.. si da.. vei avea atunci treaba.. vei avea atunci ce sa faci pentru ca asta e ceea ce ai cerut. 
Ma repet nu inseamna ca nu ai ceva de facut insa uneori nu trebuie sa faci nimic. :)) Pentru ca spre exemplu iubirea ti-ar bate la usa.. dar tu esti prea ocupat(a) cu ce ai DE FACUT ca sa ii deschizi usa!! E nevoie de detasare si sa lasi lucrurile in pace, sa lasi viata sa isi ia cursul normal, sa te abandonezi. Dar intr-o societate in care suntem contra timp.. si chiar blamati ca nu facem destul.. intram pe pilot automat. Asadar daca ne punem pe vibratia: sunt ok exact asa cum sunt, las (si spun ceea ce imi doresc) sa intre in viata mea, vei avea surprize. Garantat! :)

Lasa-ti totul sa decurga conform planului divin! Aveti incredere pentru ca ceea ce e menit sa se intample, oricum se va intampla oricat de ocupati o sa fiti! Veti fi "scosi" din priza daca nu intelegeti sau se va lua semnul de "santier in constructie". :)) De tine depinde doar CAND se va intampla, ACUM.. sau "cand te trezesti". Pentru ca eu m-am trezit iti fac si tie un apel la trezire.10 Comentarii:

Cristina 1 iulie 2012, 20:40  

Frumoasa gandire!

Anca 5 iulie 2012, 20:13  

Pana ne trezim noi, au timp altii sa ne culce la pamant.
Nu intotdeauna functioneaza sistemul de autoaparare daca nu stii ce se intampla si in jurul tau si nu estimezi, "prietenii" "oportunitatile", "intentiile", decursul societatii in general.
Ceea ce se putea face acum cativa ani cu usurinta, poate acum e aproape imposibil de realizat. Bine ca nimic nu e imposibil, dar si imposibilul are nuante de sens

Mihaela 25 iulie 2012, 14:29  

Imi place mult felul cum gandesti, dar mi-a ramas gandul la floricica de la inceputul articolului tau

Furtuna in mine 27 august 2012, 10:42  

Ai dreptate!Am devenit niste robotei ai societatii si cel mai grav e ca nu toti ne dam seama.Este prea multa tensiune,vrem totul pe tava si daca nu il primim exact atunci cand il cerem devenim nervosi si din cauza nervilor suntem prea orbi pentru a vedea ca acel lucru pe care l-am cerut a venit.

Elena 3 octombrie 2012, 17:15  

Nu cred ca e gresit sa te afli intr-un proces continuu de invatare si de absorbtie a informatiilor din jur, atat timp cat acest lucru nu te face sa omiti intamplarile frumoase sau nu te determina sa uiti de cei dragi si de lucrurile pentru care trebuie sa fii recunoscator.

Anonim 17 octombrie 2012, 11:44  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim 17 octombrie 2012, 11:45  

Suntem in constructie din nastere, ne izolam in mica noastra activitate de constructii biologice si spirituale. Prezinti idei superbe de viata, dar noi suntem responsabili pentru modul in care gestionam constructia. Inginerii vietii noi suntem, desi oricant am dori sa lasam proiectele si arhitectura sufletului la o parte nu putem. Lumea care a aparut in jurul nostru ne modeleaza. Putini suntem care ne saturam si modificam proiectul acceptand asa zisul plan divin.

Anonim 7 noiembrie 2012, 13:35  

E foarte adevarat ce spui tu in articolul asta. trezirea despre care vorbesti e frumoasa si benefica atunci cand o traiesti. Eu am intalnit-o din pacate de 2 ori in viata mea. Ambele momente au fost cand am ramas fara slujba si aveam timp sa meditez, si analizez si sa observ tot ce se petrece in jurul meu. Atunci cand suntem ocupati, cred eu, ni se incetoseaza viziunea. Poate deaia altii incearca sa ne tine atat de ocupati!

Cartusel 9 noiembrie 2012, 00:12  

In viata trebuie sa inveti sa te bucuri de tot!

ahmed 16 octombrie 2015, 11:55  

Multumesc foarte posibil, vă rugăm să vizitați blog-ul meu umil

شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog