Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

De Pasti nu uita sa fii copil

Sarbatoarea de Pasti este o sarbatoare deosebita, pentru mine inseamna renasterea, curatirea sufletului, exact ca si primavara. Isus s-a rastignit pentru noi, luandu-ne toate pacatele. Cum ma face asta sa ma simt? Ca un copil, un copil inocent, care redescopera acum totul, care chiar daca face boacane e privit cu dragoste si intelegere. Este de ajuns sa zambesc si stiu ca sunt inteleasa, iar eu realizez ce am gresit si sa nu mai repet aceeasi boacana. De Pasti vreau sa gasesc bucurie in mirosul cozonacului proaspat scos din cuptor, in vopsitul oualelor, vreau sa ma bucur ca am aproape oamenii la care tin cel mai mult si sa le simt prezenta celor care nu mai sunt dar ne vegheaza. Vreau sa fiu un copil care se bucura de lucrurile simple, care sa fie cu sufletul curat, cu inima deschisa si gata sa lumineze in jur cu iubire si inocenta. Imi doresc ca aceste trairi de Pasti, de o puritate aparte, sa le putem retrai ori de cate ori avem nevoie pe parcursul anului, e de ajuns doar sa simtim cu tarie acum ca sa putem lua aceste resurse cu noi tot timpul. As vrea ca noi toti sa putem intelege ca exista miracole, si nu doar pe Paste, miracole care exista in noi daca privim viata cu ochi de copil, cu intelegere, cu inocenta, daruind si primind dragoste.

Va doresc un Paste in care sa va cautati inocenta si resursele pentru ca pe tot parcursul anului sa reusiti sa retraiti aceste momente si sa puteti aduce lumina Pastelui in sufletele voastre oricand simtiti nevoia.
Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog