Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Copilul din tine

Azi e o mare sarbatoare, ziua copilului. Ii sarbatorim pe toti copilasii, dar sa nu uitam sa sarbatorim si copilul din fiecare din noi, copil care nu inceteaza sa existe indiferent de cati ani avem. Foarte multi dintre noi, atunci cand acel copil din nou vrea sa se manifeste, ii dam peste manute, peste gurita si ii spunem: "Gata! Nu e voie.. acum esti un adult!!" Ce pacat! Acel copil din noi e cel care ne da uneori resurse si ne ajuta sa trecem peste clipe grele pentru ca acel copil inca indrazneste sa viseze. Noi adultii uitam de vise, uitam sa ne bucuram copilareste de tot ce ne inconjoara. Eu am realizat ca imi apostofram mereu copilul din mine si ca vreau sa ii dau dreptul de a se manifesta mai mult. Acesta apare de obicei primavara, cand pur si simplu, imi vine sa topai si sa cant: "vine vine primavara", indiferent unde m-as afla; imi place sa las copilul din mine sa se manifeste cand sunt alaturi de un barbat care stie sa aprecieze inocenta si dragalasenia si care imi dau seama ca poate vedea dincolo de seriozitatea si incapatanarea unei femei trecute de 30 de ani. Copilul din mine se bucura de gustul capsunilor, de frumusetea florilor de pe camp, de peisaje care te fac sa te simti ca in povesti, de mirosul florilor si gustul ciocolatii. Dar cel mai important copilul din mine nu uita sa viseze, isi aduce aminte de povestile nemuritoare, de papusa din copilarie numita Motrocea :), de dorinte ca in povestea Cenuseresei, unde o fata oarecare reuseste sa devina printesa si sa isi gaseasca printul. Da, renuntam des la vise. Oare de ce e atat de greu sa credem ca va veni si ziua in care aceste vise vor deveni realitat?! Mi-am propus sa las copilul din mine sa apara mai des, sa viseze liber si fara sa il apostrofez ca avem alte treburi mai importante. Copilul din noi e cel care ne face mai speciali, manifestarea acestuia e cea care da culoare fiintei noastre. Lasa-te purtat de dorintele copilului din tine si vei vedea ca viata ta va capata alt sens, vei vedea ca se vor schimba multe pentru ca ai de fapt curajul de a-ti trai visele. LA MULTI ANI!

1 Comentarii:

George Breban 17 iunie 2008, 11:46  

Desi e trecut cu mult de 1 iunie, vreau sa te felicit pentru articol si sa fac si eu o mica precizare:
visele sunt reperele pe care trebuie sa le atingi daca iti doresti sa traiesti fericit. NU lasa pe nimeni sa te traga de manuta si sa iti spuna: "vino, nu avem timp pentru vise", in timp e tu tocmai alergai catre visul tau. NU alege sa fi ascultator si sa urmezi caile batatorite si cele mai sigure, pentru ca deja sti unde vei ajunge daca le vei urma. Ia-o pe alt drum maine cand vei merge la servici. Exploreaza! Indrazneste sa iti acorzi atentie!
Indrazneste sa visezi!
Indrazneste sa traeiesti FARA LIMITE!

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog