Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Face the sun - shinny happy people

Nu am mai scris demultisor, si cei care ma cunoasteti, stiti ca atunci cand imi merge bine, scriu mai putin. : ) Am reusit sa imi regasesc bucuria de a trai si sa fac oameni fericiti. Am vorbit acum ceva vreme despre dezamagire. Datorita dezamagirilor din viata mea, si nu au fost putine, sunt eu omul de azi. Datorita lor sunt azi mai puternica, mai stapana pe mine si pe viata mea. Am realizat cat e de important modul in care reacionezi la dezamagiri: poti fi disperat, te poti lasa coplesit, ii poti invinovati pe ceilalti, te poti enerva etc. Citeam ce spunea Brian Tracy: "oamenii de succes reactioneaza la dezamagiri acceptadu-le. Oamenii de succes isi revin si merg mai departe." Ma simt norocoasa, iar acum sunt libera sa iubesc din nou, sa ma las iubita, sa ofer tot ce am mai bun si frumos unor persoane care ma aprecieaza. Ma bucur ca reusesc sa imi asum tot ce se intampla in viata mea. Am descoperit, datorita multiplelor situatii cu care ma confrunt zilnic, ca pot fi flexibila, adaptabila, chiar spontana, calitati care credeam ca imi lipsesc cu desavarsire. Pot fi de asemenea foarte creativa, imi place sa fiu luata de val, sa fiu condusa spre a face "nebunii", a trai si mai ales a ma bucura cu adevarat de fiecare moment minunat, sau mai simplu spus a trai PREZENTUL. Gasesc in mine atatea resurse incat ma minunez. Toti le avem, dar nu stim sa le accesam. Pentru mine e foarte important sa ii ajut pe altii sa iti gaseasca resursele si sa poata trece peste obstacolele vietii. Eu sunt un exemplu in acest sens. deci SE POATE. Vreau sa vad oameni fericiti, vreau sa fac oameni fericiti. Acum pot spune ca viata mea a luat un alt curs si ceea ce vad in zare imi place. Drumul este inca cu hartoape... dar se va asfalta curand. Am atata energie pozitiva in mine, in jurul meu, am parte de oameni care ma iubesc, cineva care tine la mine, clienti multumiti, incat viata mea de aici inainte nu poate fi decat interesanta. Nici o dezamagire nu ma mai poate face sa cad, pentru ca acum stiu ce atitudine trebuie sa adopt. Pentru asta a trebuit sa imi schimb perspectiva, e sloganul firmei: We change YOUR perspective!, pentru a putea schimba perspectiva altora a trebuit intai sa o tot schimb pe a mea. Promit ca veti avea parte de multe surprize placute din partea mea.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog