Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Drum intetosat - caut lanterna :)

Luna ianuarie a fost pentru mine o luna foarte grea, o luna in care am dat in fiecare zi examene, o luna in care mi-a venit de foarte multe ori sa renunt, sa las totul... o luna in care primeam mesaje confuze, una calda, una rece... si apoi o tranta la pamant. A fost mult zbucium pentru mine, multa munca, multe insight-uri, multe necazuri, momente de disperare, de dor, de durere, dar si de apreciere, de multumire, de implinire. Inca supravietuiesc, e drept mi-a mai trecut din entuziasm, dar am aceeasi pasiune pentru ceea ce fac si iubesc la fel de mult oamenii. In momentele mele mai dificile ma gandeam la ce a spus Thomas Edison: "Majoritatea esecurilor din viata sunt ale oamenilor care nu-si dau seama cat de aproape sunt de succes atunci cand renunta." Poate ma amagesc, poate sunt inca departe de ce mi-am propus, dar nu renunt, nu inca. Ma veti vedea in continuare lansand proiecte sau sustinand proiecte, chiar daca unele nu se finalizeaza sau poate nu au ecoul pe care mi-l propun. E ok... imi asum tot ceea ce fac si cred ca sunt datoare sa incerc in continuare.
Mi-as dori ca cei din Cluj, si nu numai, sa inteleaga mai bine activitatea mea, dar nu pot face altceva decat sa ii informez. Decizia insa le apartine!
Alegem viata pe care vrem o traim, chiar si in timp de criza, si eu aleg sa lupt in continuare. Lupt cu mine, lupt cu mentalitati, lupt cu convingeri, lupt cu orgolii.
Cred ca nu sunt singura, cel putin ma am pe mine.
Nu conteaza daca am obosit. Ma odihnesc si luna februarie ESTE o luna plina de succese.
Consider ca am reusit sa invat din dezamagiri, din esecuri, nu am regrete. Chiar daca drumul meu pare intetosat acum, n-am sa renunt la visele mele, n-am sa renunt la iubire, n-am sa renunt sa ajut oamenii, n-am sa renunt la activitatea mea profesionala, n-am sa renunt sa transform macar cu un zambet ziua cuiva. Ma ridic, ma scutur si merg mai departe. Caut insa lanterna pentru a-mi lumina putin drumul. As vrea macar sa nu mai bazbai atat.
2 Comentarii:

Stefan 2 februarie 2009, 11:09  

Ca tot a venit vorba de nlp, eu am facut un curs foarte misto la Extreme Training cu trainerul Dan Lambescu, pe Dezoltare Personala cu NLP. Am fost super multumit. Am vazut acum ca au mai lansat ceva pe Strategie si Persuasiune (cu NLP). Probabil o sa merg si la asta. Vi-l recomand. Pentru cei interesati gasiti detaliile aici:
http://www.traininguri.ro/?section=106

camelia 2 februarie 2009, 21:04  

YES! YOU CAN!
YES! WE CAN!
atat am vrut sa-ti spun...se lumineaza drumul "singur" daca tu crezi in asta!

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog