Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Mi-e dor...

Ultima perioada a fost o perioada incredibila... o fuga nebuna, implicare totala, uneori chiar si peste puterile mele fizice, dar a meritat. Acum sunt in aceea faza cand parca nu mai gasesc frana, vreau sa ma opresc macar putin.. sa iau o gura de aer proaspat daca se poate aer de primavara. Mi-am dat seama ca in goana asta a mea, asa cum facem multi dintre noi, nu am mai gasit timp pentru lucrurile simple care imi bucurau sufletul. Ei da... mi se intampla asta si mie. :) Insa m-am bucurat pentru altii, al doilea workshop Primavareste-te a fost iar o intalnire pentru mine minunata cu niste femei deosebite, si nu zic asta gratuit ci pentru ca asa simt. Sper ca am reusit sa trezesc ceva in ele astfel incat primavara aceasta sa inceapa in alt ton.
Eu insa simt ca nu mai am rabdare... mi-e dor de soare, mi-e dor de copacii infloriti, mi-e dor de mirosul florilor, mi-e dor de iubirea pe care o simt eu primavara.
Am mai redus viteza... inca ceea ce vad afara nu imi place, ba chiar ma indispune, dar conteaza ce am in suflet, acolo deja au inmugurit multe sperante. Totusi mi-e dor sa vad un film bun (daca aveti recomandari anuntati-ma), mi-e dor sa ma rasfat sau/si sa fiu rasfatata, mi-e dor sa beau un vin bun in compania unei persoane deosebite, mi-e dor sa port codite de fetita, mi-e dor sa dansez prosteste, mi-e dor sa uit de mine, cea responsabila si sa o regasesc pe Delia cea copilaroasa, care nu isi doreste decat sa se bucure de viata.
Viata mi-a oferit si alte lectii in ultima perioada, unele chiar dure, dar am invatat din asta. Mesajul legat de ceea ce eu simt, ceea ce eu am invatat, ceea ce eu am trait nu poate ajunge decat la cei care il inteleg. Nu ma pot face inteleasa unui public care nu vrea sa afle mai multe. Ma adresez persoanelor care au realizat importanta autocunoasterii.

Revenind la primavara, cine ma cunoaste stie ca primavara parca ma luminez. Totusi primavara mi se mai intampla ceva. Devin extrem de aeriana, uituca, sunt distrata si imi vine sa fac tot felul de nazbatii ca un copil care descopera ceva nou si vrea sa incerce acel ceva.
De cele mai multe ori mi-e greu sa ma concentrez, visez minute intregi cu ochii deschisi dar mai ales primavara ma indragostesc. Oare va recunoasteti si voi in descrierea mea?
Doamne ce dor mi-a fost de aceste lucruri si e abia inceputul primavarii. Nu uitati sa va bucurati de renasterea naturii dar nu uitati si voi sa renasteti o data cu ea.1 Comentarii:

dia.tia 15 martie 2009, 21:38  

Primavara e in sufletul meu de vreo 2 luni... si tot astept ca natura sa se asocieze cu starea mea de spirit. ;) E ciudat sa te trezesti cu o energie pozitiva in fiecare zi, sa se mire lumea in jurul tau si sa-tin spuna: cred ca esti singura persoana pe care am vazut-o vreodata bine-dispusa luni dimineata! Sunt bine-dispusa tot timpul, traiesc din plin ce mi se intampla, ma bucur de cel mai simplu lucru... asa ca te inteleg! Si paradoxal... nu sunt proaspat indragostita! (ca de obicei indragosteala iti provoaca astfel de stari). Sunt doar din ce in ce mai constienta de ceea ce am langa mine. Si ce e mai important: sunt din ce in ce mai recunoscatoare pt asta! Cred ca asta e secretul! ;)

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog