Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Vine vine primavara...

Da, se simte in aer, se simte dorinta de nou, de proaspat din noi, vrem sa scapam de toate grijile, de toate problemele ca si cum am da jos niste haine groase care ne incomodam si ne apasau. Ce ar fi daca ne-am imagina cum in aceasta primavara, fiecare haina pe care o vom da jos reprezinta o grija de care am scapat, este o problema rezolvata. Iar in locul ei a inmugurit speranta de mai bine, dorinta de a face ceva pentru noi, dragostea de viata, bucuria ca suntem sanatosi si minunea ca SUNTEM.
Iubesc oamenii, voi stiti deja asta... si datorita acestui lucru mi-am propus sa ii ajut sa dea de pe ei cate mai multe haine si sa descopere cat de minunati sunt. Oare cum e sa ajungi sa nu mai ai nici o haina pe tine si sa te simti minunat asa?! Stiti bine ca nu vorbesc doar de aspectul fizic... totul porneste sa te simti tu bine cu tine, totul porneste "from inside out".
Avem ocazia, impreuna cu Diana, in cadrul Workshop-ului THE NEW BRAND CALLED YOU, sa dam un impuls femeilor sa mai dea o hainuta de pe ele, sa isi sublinieze calitatile.
Primul workshop a fost tinut in data de 28 februarie, unde femeile au invatat ca pot fi puternice, misterioase, cochete, cu toate atuurile, increzatoare in ele, ca aceste calitati le fac pe ele speciale. Stiau de aceste calitati sau nu, dar important e ca au descoperit valoarea lor, ca aceste calitati le fac pe ele UNICE, iar tot ceea ce trebuie sa faca e sa le sublinieze. Le-am furnizat cateva informatii care sa le ajute in comunicarea cu ceilalti si sa inteleaga de ce uneori altii ne percep altfel. Diana le-a invatat cum sa isi recunoasca stilul personal, cum sa se machieze, cum sa se imbrace potrivit personalitatii lor.
A fost un workshop reusit, dar astept si parerea fetelor. Eu insa sunt convinsa ca primavara 2009 va fi una speciala pentru ele, au primit imboldul necesar si parca le si vad zambind si bucurandu-se de unicitatea lor.
Cu acelasi drag le astept si pe fetele care vor participa la workshop-ul din data de 7 martie. Si pentru ca avem si alte solicitari, Diana si cu mine, ne-am gandit sa continuam "primavarirea" in fiecare sambata a lunii martie. Sa facem nu doar saptamana femeii ci luna femeii si sa o sarbatorim ca atare. Asa ca asteptam inscrieri si nu uitati gasiti informatii pe site-ul Strategic Consult.
De asemenea, ne gandim la un workhop in care sa fie invitati si barbatii, care mi-au spus ca s-au simtit neglijati. :) Asteptam sugestii!

O primavara minunata va doresc si nu uitati ca sunteti speciali!2 Comentarii:

anca 2 martie 2009, 13:52  

a fost intr-adevar foarte placuta si in acelasi timp si foarte utila intalnirea de sambata.....sunteti o echipa pozitiva si frumoasa.....va pup si succes!!!!!!ANCA

Delia 2 martie 2009, 21:43  

Multumim Anca! Ne bucuram ca te-ai simtit bine si ca a fost util "primavaritul" nostru.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog