Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Sustineti oameni care fac diferenta: Eu il sustin pe Mihail

Iubesc oamenii frumosi, oamenii care iubesc viata.
Iubesc oamenii deschisi, curajosi si care nu doar VOR sa faca ceva pentru noi toti ci chiar fac asta.
Acesti oameni sunt calzi, minunati, emana o energie care te magnetizeaza.
Intalnesc tot mai multi astfel de oameni in viata mea si ma simt onorata. Ma uit la ei cu admiratie si incerc si eu sa imi mai trimit ego-ul la plimbare.
Unul dintre acesti oameni este Mihail Musat. Desi nu ne-am cunoscut inca personal, prin ceea ce este, prin ceea ce face emana atata puritate, bunatate, credinta si iubire de oameni incat nu poti sa nu fii alaturi de el si de proiectele lui. 
Atat el cat si oamenii de langa el, pe care i-a magnetizat, fac o treaba minunata in a ajuta lumea sa fie mai buna. Au tot respectul meu si toata pretuirea mea.
Am hotarat sa il sustin si eu pe Mihail in campania Cautam oameni mari. Sunt convinsa ca multe proiecte pe care le are in plan vor lua viata si mai ales vor schimba vieti. 
Eu te indemn sa il sustii si tu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont pe cautamoamenimari.ro si sa il votezi aici in fiecare zi in cele 10 zile ale campaniei, intre 19-28 octombrie.

Va recomand sa va uitati in jurul vostru si sa promovati orice om bun, orice initiativa laudabila. Nu spuneti ca nu se poate, avem nevoie de oameni care pot visa la o lume mai buna. E important sa formam o comunitate, doar asa putem face diferenta.


Sustine un om bun

1 Comentarii:

Mihail Musat 17 octombrie 2009, 17:30  

Multumesc din suflet Delia si abia astept sa ne intalnim cand voi veni in Cluj la inceputului lui Noiembrie.

Cu sala pentru cursul din Bucuresti cum merge? Te-ai hotarat la o varianta finala? :) Daca ai nevoie de ajutor, oferta ramane valabila :D

PS: http://www.musat.com.ro/2009/10/17/nu-pe-mihail-il-sustineti-nu-mihail-e-un-om-mare/

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog