Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

PlutescAm revenit... am avut o perioada atata de faina, atat de linistita, plina de soare in suflet si cu o deschidere atat de mare spre devenirea mea. De cand suntem micuti visam cum o sa fie viata noastra cand o sa fim mari, sau pe vremea mea aveam acele oracole in care scriam ce ne dorim. :) Ei.. nu neaparat ceea ce am realizat conteaza ci cum ma simt acum. E minunat sa te simti bine tu cu tine, sa iti simti sufletul usor ca un fulg de nea. Senzatia ca pot obtine tot ce imi propun, ca pot sa imi fac visele sa devina realitate e minunata. Dar stiu de asemenea cat sunt de mica, stiu ca cineva stie mai bine ce e potrivit pentru mine.
Am reusit in ultima luna sa renunt la lupta, stiu ca toate se aranjeaza. Sunt convinsa ca tot ce am trait, bun si rau, a avut un rost. De asemenea am convingerea ca viata mea intra pe un nou fagas, un fagas in care am de o parte si de alta copaci frumosi, copaci care ma vor veghea, am convingerea ca o sa am parte de multa bogatie, mai ales bogatie sufleteasca si stiu ca nu voi fi singura pe acest drum. Cand esti tu impacat cu tine incepi sa fii rasplatiti si darurile pe care le primesc nu mai contenesc. Chiar daca sunt constienta ca imi lipseste o bucatica de iubire stiu ca ea exista undeva si va veni in viata mea la timpul potrivit.
Profesional am multe de daruit insa am facut multe greseli, greseli de adolescenta, din care am invatat si pot merge mai departe.
Senzatia pe care o simt acum e aceea de plutire, inca sunt pe un norisor deasupra drumului meu, noului meu fagas.... voi ateriza curand, lin si frumos. :)
Sa nu va mirati daca ma veti vedea topaind sau cu un zambet larg pe fata, sa nu va mirati daca ma vezi vedea visatoare... inca plutesc.
Nu imi doresc decat sa aveti si voi sansa de a gusta din aceasta stare pe care o am eu acum. Inchei dansand pe melodia de mai jos....
6 Comentarii:

DoarEu 2 octombrie 2009, 21:15  

Minunat! sa fie vesnica senzatia.
Te astept cu drag in noiembrie!

Delia 3 octombrie 2009, 13:08  

Da... e asa de bine. :) Ca si principiu data la care voi tine workshopul la Bucuresti va fi 19 noiembrie. Ramane sa ajung si eu cu piciorusele pe pamant sa ma ocup de detalii. Te imbrasisez!

Mikka 3 octombrie 2009, 14:10  

Minune de care ne bucuram cu totii, draga mea, asta, ce traiesti, ce ai parcurs si trait.
Cand ajungi la Luptatorul care stie ca nu mai are nimic de aparat, fiindca nu are nevoie de aparare si de lupta... Drum lung, dar daruit si daruitor.
Acum, firesc, e zborul.
Pluteste si lasa-te cat mai mult in asta.
E doar inceptul.
Bucura-te!
Paseste in Frumusete!

Adrian 3 octombrie 2009, 22:28  

Foarte multa liniste sufleteasca si multa fericire iti doresc

Delia 4 octombrie 2009, 23:55  

@Mikka - multumesc draga mea pritena.. eu sunt acum ca un copil care descopera aceste stari si care impartaseste cu ceilalti fiecare noua comoara. E asa de minunat.

Delia 4 octombrie 2009, 23:56  

@Adrian - Multumesc mult! Iti doresc si tie multa pace in suflet si multa fericire sa te inconjoare.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog