Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

EnergieSunt intr-un moment al vietii cand debordez de energie si creativitate.

Lucrez la doua proiecte noi cu o pasiune de nedescris. Un proiect va fi adresat studentilor si sunt foarte incantata de el. Al doilea se va lansa doar prin toamna... insa prevad inca de pe acum impactul pozitiv... ca e ceva super super. :)

Urmeaza sa sustin 2 workshopuri, sambata asta, 20 martie, Primavareste-te si sambata viitoare, 27 martie, Cheama iubirea in viata ta. Urmeaza sa reiau si workshopul Viata ta ca un joc de puzzle ca se pare il doreste lumea.
Vineri, 19 martie tin grupul de suport Gaseste-ti jobul pe care ti-l doresti, si abia astept sa mai vad niste omuleti gata sa actioneze spre a avea jobul pe care si-l doresc. Pe langa grupurile de suport deja lansate mai pregatesc unul. :D

Scriu articole, si va spun in premiera, ma apuc de o carticica. :)

Mai bibilesc la site pt ca voi insera si un blog, va fi un site interactiv si sper sa aduca seninatate si informatii utile tuturor celor care il viziteaza.

Redecorez biroul.. si asta e cam grav. :D Stiu ca asa fac cand ma primavaresc.. si cei care sunt in jurul meu e important sa se "doteze" cu rabdare.
 
Bun, ce mai fac? Organizez tot felul de intalniri, HR Club Cluj sper sa aiba un nume nou care sa ne reprezinte.. asa ca adun informatii, aranjez, ma gandesc cum putem avea un site sau un blog etc.

Evident am si clientii mei saptamanali, dragii mei clienti care fac schimbari pozitive in viata lor.

Fac recrutare pentru proiectul Schimbare Pozitiva, deja ne extindem in 9 localitati, iar echipa de la Cluj se va mari. Sunt atat de entuziasmata de raspunsul oamenilor de nu pot descrie in cuvinte.

Si da, mai mananc, mai dorm, maine o sa merg la cumparaturi pentru nepotelul meu, am cateva minunate prietene care isi sarbatoresc zilele de nastere etc.

Viata mea e colorata... hmm cu siguranta am uitat ceva... :) Mi se spune ca e greu sa tii pasul cu mine.. stiu.. insa viata mea e PLINA.. si ma bucur de fiecare minut. 

Sper sa va contaminat si pe voi cu putina energie. :)


2 Comentarii:

Antonela Marian 19 martie 2010, 12:27  

Dar pentru oameni


Bucuria din tine sa inconjoare
Oamenii…caldura din ,,soare”
Si dragostea ta sa reverse
Iubirea in unduiri diverse.

Esti tu, doar atat, fiindca e bine
Si pentru noi – suntem cu tine…
Din mana ta s-aduci raspunsul
Dar pentru oameni. Visul.

DoarEu 31 martie 2010, 20:31  

Spor si numai bine! In Bucuresti ai ceva proiecte.. in vacanta de vara cred ca voi veni la Cluj! Pupici!

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog