Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Curatenie printre convingeri


Ce ne facem oare cu mentalitatea asta care ne este impregnata in creieras.. care sapa gropi adanci si cand esti adult, zici tu matur, copt cu capul pe umeri, pici ca prostul in groapa aia si nici macar nu realizezi ca ea era tot timpul acolo, poate uneori ai mai reusit sa o mai ocolesti insa nu sa o astupi. Iar cand ai cazut, ai considerat ca na.. e greu, va trebui sa te ridici, ca asa e viata.
Am avut o perioada de peripetii sau mai concret am cazut intr-o groapa... :) Am trait de mica cu o convingere care acum a revenit si m-a pus la punct, pe buna dreptate, ca eu sunt responsabila pentru viata mea, nimeni altcineva. Asadar eu am crezut ca pot obtine ORICE imi propun dar greu si cu efort.
Asadar pana acum cam tot ce am obtinut a fost greu si cu mult efort, ca doar trebuia sa atrag acele situatii care sa imi confirme convingerea! :( Si cum sa renunti la o convingere care suna atat de frumos, ca pana la urma OBTII si obtii ORICE iti propui. Hmmm.. vreti sa stiti?! Uitandu-ma in urma cam tot ce am obtinut greu si cu mult efort nu a fost ceva ce mi-am dorit cu adevarat sau a fost ceva ce era normal sa am si mi-am creat singura probleme.. ca doar na.. asa era "modelul". Cred ca peripetiile pe care le-am avut au vrut doar sa imi deschida ochii si acum am inteles mesajul. Mai grea de cap si eu la unele chestii, ce sa-i faci, groapa a fost adanca, va dati seama ca am avut ce astupa. :)
Ma bucur de astfel de revelatii si intrebati-va si voi: care e motto-ul care imi ghideaza viata? Care e vorba aia pe care o zic frecvent parintii si cei dragi? Nu va lasati purtati de aceste vorbe pentru ca ele ajung sa va conduca viata. Asadar e primavara, hai sa facem curatenie si printre convingerile noastre! Eu imi zic acum asa: Tot ce este potrivit pentru mine vine usor in viata mea!

3 Comentarii:

Claudia 30 martie 2010, 16:00  

foarte faina propunere de curatenie de primavara:) oportuna in orice perioada a anului.
felicitari pentru constientizare

Antonela Marian 31 martie 2010, 10:43  

Fiecare individ e responsabil de viata lui, iar satisfactia reusitei e imensa atunci cand depunem efort, suflet, daruire…ne simtim impliniti.
Octavian Paler spunea: ,,Exista, poate, o clipa in viata fiecaruia cand vede limpede ca nu negatia este rostul lui.”…cuvinte pline de adevar, esenta, acceptare individuala.

Experiente proprii mintea-mi creeaza
Nelimitat mi-e gandul, mereu vegheaza…
Ascult cantecul de pe portativul ei
Ma bucur de simplitatea si rodul ei…

Anonim 26 mai 2010, 11:16  

Normal ca toti suntem diferiti si avem o mentalitate diferita si nu sunte-m toti multumiti de ceea ce am realizat si poate ca pute-m mai mult dar nu incerca-m.... dar in viata nu trebuie ca sa te lasi batut chiar daca crezi ca nu poti incearca straduiestete si o sa vezi ca o sa reusesti nu trbuie sa crezi ca daca ai o problema mai grea de trecut peste ea sin daca crezi ca nu este bine sa apelezi la cineva sa te ajute nu apele incearca singur ca asta e viata treci peste bune rele asta e dar sa nu decazi niciodata si gandeste pozitiv.................eu cred ca este cel mai bine sa treci peste orice si sa mergi mai departe si sa nu te mai uiti in urma

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog