Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Enjoy the silence!


Sunt intr-o perioada in care acumulez enorm, in care am avut asa o deschidere incat am simtit ca si cum cartile imi pica in cap, evenimentele se deruleaza cu o asa o rapiditate inca nu mai apuc sa ma bucur. Apoi mi-am spus ca deschiderea mea este buna insa in viata cautam acel echilibru. Nu ma pot lasa coplesita de evenimente, chiar daca sunt pozitive, nu ma pot lasa doborata de informatii care da mi se prezinta in viata insa poate acum nu e momentul sa le bag la capsor si sa actionez in conformitate cu ce primesc.
In perioada aceasta lucrez la proiecte foarte faine, imi extind echipa, sunt mandra de fiecare persoana care intra in proiectul Schimbare Pozitiva. E minunat sa vezi totul ca pe un aluat, care acum se framanta si va creste asa de frumos... insa ca sa creasca, pregatirea de acum e importanta. Pe undeva ma sperie responsabilitatea enorma pe care mi-am luat-o, insa stiu ca aceasta dorinta a venit adanc din mine, si la fel dorinta de a colabora in proiect a venit la fel pentru fiecare colaborator. Asadar suntem pe drumul si in directia cea buna.
In aceasta perioada am mai invatat multe lucruri despre iubire. Mi-am dat seama ca ma limitam, acum ceva vreme imi spuneam ca imi caut jumatatea, cand de fapt eu sunt un intreg nu o jumatate si alaturi de mine am un om la fel de "intreg". Impreuna construim si impreuna privim in aceeasi directie. Asa vad eu acum iubirea, iar iubirea e in primul rand in mine, cand caut "romantisme" de fapt imi spun ca nu ma iubesc si degeaba astept "sa apara" iubirea in viata mea. Ea este peste tot si in toate, de ce nu ai incepe cu tine?, mi-am spus asta si am realizat ca nu ma iubeam suficient pe mine.
Mi-a deschis multe perspective aceasta noua abordare asupra iubirii si acum ma simt linistita, implinita, nu mai caut confirmari, nu mai caut  ceva in exterior, tot ce am nevoie gasesc in mine.
Se petrec multe cu mine si in mine. Si... e PRIMAVARA.  O primavara capricioasa, asa cum am fost eu in ultima vreme, meditativa, o primavara care s-a lasat greu descoperita,  asa cum faceam eu, o primavara primavaratica.
Da, sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara si daca cumva simtiti ca v-ati deschis, insa aceasta deschidere va dauneaza in vreun fel, luati o pauza si meditati, invatati din lectiile care vin si deschideti-va din nou. Asa evoluam expunandu-ne, fiind vulnerabili. So you may enjoy the silence and then open up again!

1 Comentarii:

Antonela Marian 22 aprilie 2010, 12:43  

Primavara ce ne inconjoara, curge si-n trupurile noastre, trebuie doar sa-i ascultam susurul gustand frumusetea cu inima. Bucuria se revarsa in noi si prin noi atunci cand gandurile noastre sunt pline de incredere, iubire…dragoste. Linistea interioara, pacea e invaluita in lumina; o lumina ce ne calauzeste pasii pe cararile misterioase ale vietii.
Un drum luminos presarat cu flori albe de primavara!

Vise de roze

O melodie in zi de primavara,
Verde in trup, verde si-afara…
Flori gingase de mar iti prind azi in par
Si-ti dau parfum inaltator in dar.

Iubeste viata si ai speranta
Asculta-i freamatul notelor,alunga nesiguranta.
Din pagina vietii – duioase psihoze
Gusta putin azi, vise de roze.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog