Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

NEW SOUL


Am vorbit de primavara si efectul ei. Se intampla de foarte multe ori sa nu reusim sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara pentru ca suntem prea ocupati, prea ocupati sa traim in trecut, prea ocupati de viitor, prea ocupati la serviciu etc. Cred ca ti s-a intamplat si tie, sa muncesti in cursul saptamanii de dimineata pana seara iar in weekend sa iti doresti doar sa stai, sa iti revii. Te-ai intrebat vreodata daca nu cumva uiti in felul asta sa iti hranesti sufletul.. daca nu cumva "daca te grabesti spre nicaieri, nu ajungi niciunde"? Eu, de cand mi-am descoperit acest nou hobby, exprimarea gandurilor mele prin scris, am realizat ca nu imi ajunge timpul, de fapt nu am destul timp pentru a-mi hrani sufletul. In cursul saptamanii muncesc mult, imi dau silinta sa fac totul foarte bine, dar asta ma epuizeaza si nu imi mai lasa timp pentru hobby-uri, prieteni etc., ceea ce conteaza pentru sufletul meu cu adevarat. De multe ori ma intreb oare de ce sunt atat de obosita? Oare nu stiu sa imi gestionez timpul? Oricum ar fi primavara aceasta vreau sa imi fac timp sa ma bucur de lucrurile simple si sa ma bucur de tot ce ma inconjoara. Am scris intr-un articol precedent ce mult conteaza sa fii autentic. Chiar daca meseria mea imi impune o atitudine mai sobra si pe care nu imi este greu sa o abordez, eu sunt de fapt o persoana foarte sensibila, copilaroasa, creativa, spontana, dar sunt foarte putini cei care imi cunosc aceasta latura. Anul acesta mi-am propus sa reusesc sa ma plac pe mine asa cum sunt si sa renunt la aceea persoana sobra si serioasa. (Tine de curatenia de primavara :)) Poate voi pierde din credibilitate, poate voi fi mai putin placuta, dar voi fi EU. Atunci cand esti congruent cu tine, de fapt reusesti sa iti faci timp pentru ceea ce conteaza pentru tine. Lucrurile incep sa se aranjeze, iar tu te incarci cu energie si poti face fata mult mai usor provocarilor vietii. Asadar "I have new soul" gata sa primeasca primavara, gata sa priveasca viata altfel si gata sa invete din greselile din trecut. Va intreb pe cei care ma cunoaste-ti va place "my new soul", creativ, copilaros, spiritual? :)
Alaturat aveti o melodie care se potriveste de minune cu noua mea atitudine "primavaratica":

1 Comentarii:

Anonim 2 martie 2008, 23:26  

oare chiar oamenii te apreciaza mai mult daca esti sobra? crezi ca asta aduce un plus pentru tine in fata celorlalti? nu este (sau ar fi) frumos ca in viata sa conteze ceea ce faci sau poti sa faci.. chiar daca in relatiile cu cei din jur iti permiti sa faci o gluma.. sa lasi deoparte masca de sobrietate?

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog