Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

Show your love

Am scris mai demult pe acest blog cat de important e sa te iubesti intai pe tine ca apoi sa ai parte de iubire. De aici porneste totul, o data facut acest pas important, incepi sa descoperi cu adevarat iubirea. Citeam intr-o carte un lucru interesant: a iubi este un verb activ, iubirea nu este doar ce simtiti, ea este si ceva ce faceti. In momentul in care arati iubire fata de altcineva, nu faci decat sa intensifici acel sentiment fata de acea persoana, este o actiune facuta din iubire si care genereaza sentimente de iubire. Daca vrei sa mentii o relatie de iubire nu trebuie sa uiti sa "actionezi" astfel incat sa generezi sentimente de iubire. E important sa te porti cu persoana iubita ca in prima zi, sa nu lasi timpul, problemele sau alti factori exteriori sa nu te mai lase sa actionezi si sa iti manifesti iubirea. Asa se racesc relatiile, uiti sa areti sau presupui ca celalalt deja stie, cat de mult reprezinta el/ea pentru tine. Cele mai fericite persoane sunt acelea care reusesc sa gaseasca mereu noi metode de a-si exprima iubirea, afectiunea fata de cei din jur. Nu trebuie sa uitam niciodata ca daca vom oferi iubire vom primi iubire. Iubirea creste doar impartasind-o, daruind-o celor dragi. In mod normal cand suntem nefericiti sau neiubiti simtim ca ALTCINEVA trebuie sa ne ajute: sa ne iubeasca, sa ne rezolve problemele. Dar cel mai important lucru e de fapt ce facem noi si nu cum ne ajuta cei din jur. De cele mai multe ori nu ne putem exprima afectiunea, iubirea din teama, avem experiente din trecut care ne-au marcat, am copilarit intr-un mediu unde nu se exprima afectiunea etc., si cu aceasta atitudine nu facem decat sa ne privam de dragostea adevarata. Intr-o relatie de dragoste intotdeaunea veti obtine exact cat oferiti. Cu cat pui mai mult din tine intr-o relatie, cu atat vei primi mai multa dragoste si bucurie. Barbatii si femeile se nasc incompleti si avem nevoie unul de altul pentru a ne intregi. Fiecare are nevoie de celalalt pentru a-si implini destinul. Trebuie sa recunosc ca mie mi-a fost frica de iubire pana am realizat toate aceste lucruri pe care vi le-am spus aici. Acum ceva vreme nu as fi avut curajul si nici nu mi-as fi asumat responsabilitatea de a manifesta ceea ce simt. Totul s-a schimbat si in loc sa ma simt expusa si vulnerabila, cum as fi crezut, ma simt mult mai puternica, plina de compasiune, intelegere, flexibila si pur si simplu daruiesc si iubesc. Am realizat ceva foarte important: Viata trece repede si in nestire, ramane cu adevarat si dureaza doar ceea ce faci cu iubire si daruire. O secunda de iubire face cat un an din viata noastra, asa ca nu uitati sa iubiti.

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog