Pur si simplu... despre viata

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti. (J.M Power)

TransForm your LIFE

In ultima perioada il ascult destul de mult pe Wayne Dyer, si m-am gandit sa impartasesc cu voi lectiile pe care le invat de la el. Ceea ce ne comunica Dyer suna simplu, dar sa nu uitam adevarata valoare sta in lucrurile simple pe care uitam sa le apreciem. Am sa impartasesc cu tine ce am invatat, in ultima perioada. Trec printr-un proces de maturizare si ma bucur de fiecare descoperire pe care o fac. Gandurile de zi cu zi ne macina viata, uitam sa ne lasam dusi de un miros de trandafir, uitam sa ne "pierdem" gandurile uitandu-ne la zambetul unui copil sau sa ne topim in sarutul primit de la cel pe care il iubim. Opreste-ti gandurile si bucura-te de clipele acestea minunate. De cele mai multe ori ne gasim "vinovati" de toate lucrurile care se intampla si pe care nu le putem controla. Nu putem avea control asupra tuturor lucrurilor si daca incercam sa ne impunem nu reusim decat sa fortam lucrurile intr-o directie care nu este benifica pentru noi. Eu ma consider o persoana toleranta, care ofera mult chiar si atunci cand e jignita. Nu consider ca pierd nimic, ma simt usurata ca nu pot purta ura si nu pot fi uracioasa. Acest lucru nu ma face mai slaba, cum ar zice unii, ci mai puternica. Motto-ul dupa care ma ghidez este sa nu uit sa fiu autentica, stiu ca ati auzit asta in nenumarate posturi ale mele. E cea mai mare realizare pe care o poti gusta in viata, cand iti dai seama ca poti renunta la masti, iar cei din jur te aprecieaza si te iubesc pentru cine esti tu cu adevarat. Ma lupt inca cu dorinta de a face lucrurile cat mai bine, vedeti nu am mai folosit cuvantul "perfect", insa consider ca viata ne ofera acele provocari de care avem nevoie pentru a ne depasi mereu, fara insa a pune pe noi o presiune inutila. Am reusit sa trec peste trecut, sa invat din lectiile pe care le-am primit si sa constientizez ca asta este. Nu are sens sa te invinovatesti si cu siguranta este o greseala sa traiesti in trecut. Dupa cum vedeti am trecut prin mai multe transformari si am inteles cand e cazul sa ma predau, nu detin raspunsurile la toate intrebarile, am acceptat asta si nu uit niciodata ca cineva acolo SUS are grija de noi si atunci cand ne "predam" stie exact cum sa ne ajute. Daruieste, iubeste si transforma-ti viata!

1 Comentarii:

Anonim 30 august 2008, 20:53  

Servus Delia
Nu credeam ca va fi asa. Prin forta imprejurarilor ma aflu in pozitia sa imi schimb cursul vietii pentru a 5 a oara de cind am inceput sa lucrez in 1987. Am ceva anisori si marturisesc ca nu imi este usor sa o iau aproape de la inceput. Si cum in afara de un pachet de oase pe care il tirii zilnic altceva nu mai am decit suflet. Sper sa reusesc.
Marius

Sunt fondator

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

Despre mine

Fotografia mea
Eu... pur si simplu Daca insa ar fi sa spun ceva despre mine,as spune simplu Delia, asa cum o cunosc cei apropiati. Am o meserie frumoasa si am decis sa fac o calatorie interioara si sa impartasesc cu ceilalti gandurile si trairile mele. Acum pot spune ca mi-am gasit drumul, vocatia.

Mai scriu aici:

Profilul meu profesional:

Persoane interesate

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Abonati

Rasfoiesc


clock-desktop.com

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

Contabilitate si Consultanta PFA Monica BORDEA 0742-065900

About this blog


Your future is based on the level of consciousness you hold as you make the choices that build it.

-- Alan Cohen


"The meaning of life is to give life meaning."

-- Ken Hudgins

When we own our lives, we accept what we've inherited and the experiences we hold in our memories. We also claim our right to create new conditions if we're not happy with what's come before. We assume responsibility for changing what does not suit us. We acknowledge our own special talents and skills, and truly comprehend our right to enjoy the journey. In short, we embrace the meaning and purpose, the mystery and the beauty of our lives.

Do you feel that you own your life at the moment?

"I think of life itself now as a wonderful play that I've written for myself... and so my purpose is to have the utmost fun playing my part."

-- Shirley MacLaine

"Life is too short to be little."

-- Benjamin Disraeli

"Every man dies, but not every man lives...."

-- Garth Brooks

Know Yourself and Grow Yourself - The degree that you know yourself defines the degree to which you grow yourself. Know yourself in depth. Answer in detail ‘Who am I?’

Faceți căutări pe acest blog